Rodila je Nana Nadarević – Prve fotke malene Rumi su preslatke
Rodila je Nana Nadarević – Prve fotke malene Rumi su preslatke

Rodila je Nana Nadarević – Prve
fotke malene Rumi su preslatke

Nana Nadarević, regionalna PR menadžerica branda MAC Cosmetics i njezin partner Silivije Pleština, postali su roditelji. Objavila je to Nana u srijedu na svojem Instagram profilu uz seriju fotografija s kćerkicom. Malenoj su nadjenuli imeni Rumi. Radi se o japanskom imenu koje znači ‘ljepota i protok’.

Nana je uz objavu jednostavno napisala: “Novi član stigao je u naš klan”. Osim imena, Nana nije previše otkrivala, baš kao što ni detalje trudnoće nije objavljivala. Svoje trudničke dana pratila je duhovitim objavama na svojem profilu, a nekoliko puta je rekla kako još nisu odlučili koliko će toga otkrivati o svojoj kćerkici, ali da će sve biti stvar dogovora i procjene nje i Silvija.

Prve obiteljske fotografije na svom je profilu objavio i Silvije, uz opis: ‘Prije sam mislio kako mi je nastup u Milijunašu najvažnijih sat vremena u životu. Moja Rumi, kako sam bio naivan’. Ispod njihovih objava vrlo brzo nanizale su se čestitke.

Podsjećamo, kada je objavila da je trudna, Nana Nadarević je uz objavu napisala: ‘Jedino što namjeravam otkriti o ovoj trudnoći je identitet oca, milijunaša’. Silvije je pak, napisao: ‘A ništa, idemo na glavu. Valjda će i beba’.

 

Učitati još
Zatvori