Naljepnice kojima ćete uljepšati svoj laptop

Naljepnice kojima ćete
uljepšati svoj laptop

keyshorts

Uz naljepnice Keyshorts vaš laptop može izgledati novo, drugačije i moderno. Naljepnice se mogu zalijepiti na vanjsku stranu laptopa, tipkovnicu ili miš. Lako se lijepe, a još lakše skidaju. Savršeno pristaju na laptop, otporne su na svjetlo, toplinu, prljavštinu i otiske prstiju, a njihovi vlasnici uvjeravaju kako se ne mogu lako istrošiti.

keyshorts

U svojoj ponudi ističu se modernim, šarenim motivima i fotografijama, ali i naljepnicama nekih od remek djela likovne umjetnosti. Tako se u kolekciji mogu naći naljepnice Botticelijevog „Rođenja Venere“, Van Goghove „Zvjezdane noći“, Michelangelovog „Stvaranja Adama“ ili  „Poljupca“ Gustava Klimta.

keyshorts

Naljepnice pristaju na MAC, Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo i Samsung laptope. Kompatibilne su sa gotovo svim svjetskim jezicima, pa tako i sa hrvatskom tipkovnicom. Keyshort vlasnici dolaze iz Poljske i kažu da je njihova misija personalizirati i uljepšati vaš laptop, tipkovnicu ili drugi uređaj, bez obzira gdje živite i kojim jezikom govorite.

Odlična vijest je da dostavljaju u Hrvatsku, a kompletnu ponudu možete pronaći na njihovoj web stranici www.keyshorts.com.

keyshorts

keyshorts

keyshorts

 

Preporuka

Zatvori