Najtoplije dekice koje ćete obožavati

Zima je godišnje doba kojim osim niskih temperatura i snježnog pokrivača vladaju dekice. Pokrivači topliji, udobniji i mekaniji od onog snježnog, velike deke omiljeni su predmet zimske sezone koji nas tijekom cijele hladne sezone prati u našem domu gdje god krenuli i bez kojih je nemoguće zamisliti ispijanje prve jutarnje kave kada se soba još nije ugrijala, gledanje filmova navečer i izležavanje vikendom.

U ponudi brenda Oysho, čije donje rublje i pidžame obožavamo, pronašli smo mekane deke s neobičnim detaljima koje će vas istovremeno utopliti i nasmijati, a za loših dana utješiti poput najboljeg prijatelja. Deke s detalji poput našivenih šapa koje štite i griju vaše ruke ili kapuljače koja vašu novu deku u trenu pretvora u plašt nalik onima super junaka bit će jedino što će vam trebati da pobijedite najhladnije dane ove zime.

U neutralnoj svijetlo sivoj i prljavo bijeloj boji lako će se uklopiti u svaki interijer i ubrzo postati omiljenim istovremeno dekorativnim i funkcionalnim predmetom svih ukućana. Za one koji putuju često i svoju dekicu uvijek nose sa sobom, mekana sivi model koji se u trenutku može spremiti u bijelu naviku u obliku oblaka i pretvoriti u udobni jastučić postat će njihov omiljeni suputnik.

Idealni dodatak svakom domu, Oysho dekice u ovo će blagdansko vrijeme biti rado viđeni poklon ispod božićne jelke koji će razveseliti svakog od vaših ukućana i prijatelja.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Oysho

0