Presladak dalmatiner s Instagrama koji nas je vratio u djetinjstvo i omiljeni crtić

Presladak dalmatiner s Instagrama koji nas je vratio u djetinjstvo i omiljeni crtić

Zasigurno se sjećate jednog od najpopularnijih crtića iz djetinjstva o preslatkim psićima s točkicama i zlici Cruelli de Vil. 101 dalmatinac kasnije je dobio i filmsku verziju, a obilježio je odrastanje mnogih. Osim poučne priče koja donosi klasičan zaplet između borbe dobra i zla, zaljubili smo se u pasminu dalmatiner. Uspomene nam je osvježio šarmantni ‘točkavac’ s Instagrama, dalmatiner Lio. Upoznajte trogodišnjeg ljepotana i njegovu vlasnicu Juliju u nastavku.

 Dalmatiner Lio šarmira kamo god krene

Instagram profili sa životinja svakog nas dana razvesele. Tako smo sasvim slučajno naišli na psića koji nas je vratio u djetinjstvo i podsjetio nas na omiljeni crtić. Dalmatiner Lio pravi je ljepotan, dvogodišnjem mezimcu u životu ne nedostaje baš ništa. S vlasnicom uživa u dugim šetnjama i zabavnim aktivnostima, a na ulici pažnju plijeni šarmantnim točkicama. Ova pasmina poznata je po atletskoj građi i elegantnim kretnjama stoga ne čudi da se mnogi odlučuju baš za dalmatinera kao kućnog ljubimca.

Savršeni ‘Insta pas’

Lio je jedan u nizu ljubimaca koji na Instagramu ima tisuće ‘followersa’. Već smo pisali o poznatom dvojcu iste pasmine. Njegova vlasnica voli modu, a ima i dobro oko za fotografiju i estetiku pa je dalmatiner Lio savršen model za Instagramske fotke. Osim maženja, paženja i igranja u domu, mnogo vremena provode u divnim njemačkim parkovima. Za svaku šetnju modno su usklađeni stoga ne čudi da znatiželjni prolaznici ne propuštaju priliku da ih zaustave i šarmantnog mezimca pomaze.

Foto: Instagram (@herrtuerkis)

Učitati još
Zatvori