Najljepši newsletter za dobro jutro

Najljepši newsletter za dobro jutro

newsletter Stella Spoils

@wolfcubwolfcub

Newsletter određenih portala uglavnom donosi sažetak objavljenih članaka u određenom vremenskom periodu. No postoje i oni koji će vam samo donijeti kreativno štivo, inspirativne fotografije, zanimljivu glazbu, linkove na brendove koji bi mogli pratiti…

Iz nekih newslettera razvila su se prava poslovna carstva, primjerice My Little Paris ili Goop, dok drugi tek čekaju svoje vrijeme. Mi smo pronašli jedan koji će vam definitivno uljepšati jutro. I koji itekako ima svoju vjernu publiku. Pod imenom Stella Spoils okuplja vizualno privlačan materijal koji ćete sigurno zavoljeti.

newsletter Stella Spoils

@lucylaucht

Newsletter Stella Spoils

Nakon lansiranja newslettera Mister Spoils, Max Samis odlučio je kreirati nešto i za žensku publiku. Naime, Mister Spoils na svakodnevnoj bazi donosi ponešto za cool frajere, što gledati, što slušati, gdje putovati. Instagram profil prati cijelu priču i samo jedan pogled na njega bit će dovoljan da i vi poželite takav lifestyle.

Uspjeh prvog newslettera pokrenuo je ideju o inačici kojoj će ciljana publika biti žene. I tako je nastao Stella Spoils. U vaš inbox na dnevnoj bazi donosi odlične Instagram profile koje bi mogli popratiti, pjesmu ili playlistu, neki zanimljiv proizvod ili brend te kvalitetan članak.

A sve to prati atmosferičan ugođaj i usklađene boje za užitak gledanja.

newsletter Stella Spoils

@stellaspoils

Pretplatite se na Stella Spoils ovdje i pratite ih na Instagramu.

Foto: @stellaspoils Instagram

Učitati još
Zatvori