Beach klubovi na Jadranu koje možete posjetiti ovog ljeta

Beach klubovi na Jadranu koje
možete posjetiti ovog ljeta

Coral, Dubrovnik

Coral Beach Club, Dubrovnik

Sezona godišnjih odmora je započela, a Jadranska obala i ove će se godine, ako je suditi po vrlo uspješnom početku sezone, istaknuti kao omiljena destinacija brojnim stranim, ali i domaćim gostima. Ako ste svoj odmor isplanirali upravo na jednoj od plaža uz obalu kristalno čistog Jadranskog mora, predah od odmora na plaži i potražite u jednom od popularnih beach barova i klubova. Uz neodoljivi spoj opuštene atmosfere, odlične glazbe i pozamašne liste osvježavajućih koktela, popularni beach barovi završeni su izbor za ljetnu zabavu.

U posljednjih nekoliko godina duž Jadranske obale otvorili su se brojni beach barovi i clubovi u kojima ćete u svako doba dana pronaći mjesto za opušteno druženje i zabavu. Za jutarnju kavu, popodnevni koktel ili večernje piće servirano uz odličnu glazbenu podlogu i pogled na more, najljepše beach barove i klubove Jadranske obale donosimo vam u nastavku.

D-MARIN DALMACIJA, SUKOŠAN

Ljeto 2017. beach barovi

D-Marin Dalmacija

Beach club D-Marin Dalmacija za posjetitelje Sukošana otvoren je kroz ljetnu sezonu. U svojoj bogatoj i ove je godine pripremio specijaliteti u dva restorana i zabavni program sa gostovanjima DJ-a u noćnom baru, najam ležaljki i suncobrana te sunčališta na morskim pontonima, dok će za najmlađe posjetitelje na raspolaganju biti dječji klub.

HULA HULA BAR, HVAR

Ljeto 2017. beach barovi

@entourage_tours

Kultni beach bar na Hvaru svake se godine ponovno ističe kao jedna od najpopularnijih destinacija za mlade željne dobre zabave. Uz vrhunske koktele, predivne zalaske sunca i glazbu koja će vas rasplesati do ranih jutarnjih sati, Hula Hula je i više nego dovoljan razlog da se zaputite na Hvar i pridružite brojnim posjetiteljima ovog beach bara iz cijelog svijeta.

LAGANINI LOUNGE BAR, PALMIŽANA

beachbarovi-laganini

Svjetski poznata plaža Palmižana na Paklenim otocima skriva oazu odmora i uživanja u obliku Laganini lounge bara. Kratko putovanje jedrilicom ili brodom iz Hvara dijeli vas od relaksirajućeg dana u omiljenom Laganini lounge baru. Spoj odlične morske hrane i jednako izvrsnih koktela među kojima se ističe Mojito s svježom mentom uzgojenom na otoku savršena su kombinacija koja će vaš godišnji odmor učiniti još boljim.

CORAL BEACH CLUB, DUBROVNIK

beachbarovi-coral2

Pored hotela President u Dubrovniku smjestio se Coral beach club koji pruža maksimalan odmor svima koji se odluče tamo provesti dan. Ako ste u potrazi za beach clubom s domaćom vibrom i vrhunskom glazbom, Coral beach club mjesto je na kojem ćete sigurno uživati i opustiti se uz nekoliko vrhunskih koktela.

SHARK BEACH BAR, ŽABORIĆ

beachbarovi-zaboric

Shark beach bar nalazi se u Žaboriću, u blizini Šibenika. Tik do mora, Shark beach bar mjesto je na kojem brojni posjetitelji Žaborića provode svoje dane uz koktele i uz dobru glazbu. Osim raznolikog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, na njihovom se meniju nalaze i lagana jela poput salata, tjestenina ili bruschetta.

ZEN BEACH CLUB, SPLIT

Ljeto 2017. beach barovi

ZEN Beach Club

Prošle godine otvorio se Zen. Novi beach club na poznatoj splitskoj plaži Žnjan odmah se istaknuo kao novo mjesto za savršeni ljetni izlazak. Ovo ljeto Zen beach club će još jednom začiniti uzavrelu atmosferu na Žnjanu. Uz samu obalu mora, sa svakog mjesta pruža se pogled prema Šolti i Braču koji oduzima dah. Jutarnja kava proći u mirnom okruženju sa predivnim pogledom dok će zalazak sunca i brojnim nastupima uživo tijekom cijele ljetne sezone probudit partijanera u vama.

ZEPPELIN BEACH & LOUNGE BAR, PULA

Ljeto 2017. beach barovi

Zeppelin Beach & Lounge Bar

 U prekrasnoj uvali Saccorgiana koja se nalazi između Zlatnih Stijena i Ambrelle na Verudeli u Puli smjestio se poseban beach & lounge bar Zeppelin. Prekrasnom pogledu after beach partiji dat će savršenu glazbenu podlogu koja će vas svaki dan pozvati na ples. Osim klasične ponude raznovrsnih osvježavajućih pića, Zeppelin nudi i ležaljke za ugodni boravak na plaži dok će avanturiste oduševiti male barke, pedaline, padobran, jet-ski, tube-banane.

MAKARANA LOUNGE BAR, MAKARSKA

MAKARANA slider

I makarska rivijera prošle je godina dobila novi beach bar koji se brzo pretvorio u jedno od top mjesta sezone. Uživati u podužoj listi koktela u Makarana beach baru možete do 2 sata ujutro nakon čega zabava ne prestaje, već se seli u noćni klub koji za najveće partijanere ostaje otvoren sve do 6 sati ujutro.

THE BEAT BEACH CLUB, RABAC

beachbarovi-rabac

Pod palicom poznatog Valamar lanca hotela u Rabcu u Istri nalazi se The Beat Beach Club koji vam uz opuštajuće okruženje za dugo ispijanje jutarnje kave, pruža uživanje u večernjim koktelima i domaćim DJ-evima. Osim u omiljenom koktelu, osvježenje možete potražiti i u bazenu koji se nalazi u sklopu kluba.

EN VOGUE, SOLARIS, ŠIBENIK

Ljeto 2017. beach barovi

En Vogue

Poznati šibenski resort Solaris uz svoje je brojne sadržaje ovog ljeta dobio još jedan – beach club En Vogue koji obećaje najbolju zabavu pod suncem. Tulumi uz najbolje DJ-e, kokteli, bazen s pogledom na more, lounge na kojem su ležaljke s baldahinima… Sve to i još više, privlačit će vas i ovog ljeta do Šibenika.

SANTORINI LOUNGE BAR, KOŽINO

beachbarsantorini1

Santorini bar prošle godine istaknuo se kao in mjesto u Kožinu u blizini Zadra. Nakon odmora na suncu, u nekoliko se koraka prebacite se u hladovinu lounge bara koji se nalazi u neposrednoj blizini mora. Osvježenje potražite u hladovinu ispod slamnatih suncobrana i brojnim bezalkoholnim i alkoholnim pićima. U sklopu Santorini lounge bara nalazi se i restoran koji njegovu ponudu proširuje s brojnim ukusnim specijalitetima.

GOOSHTER BEACH CLUB, SPLIT

https://www.youtube.com/watch?v=-PVztqw4rKI

Odmor i opuštanje na dnevnom svjetlu, vrhunska zabava sa zalaskom sunca. Koncept novog Gooshter beach kluba u okolici Splita odmah je osvojio ne samo goste hotela Le Méridien Lav, nego i brojne obožavatelje sunca, plaže i zabave. Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećavao je nešto novo i drugačije.

Učitati još
Zatvori