Najljepše vjenčanje na Visu

Najljepše vjenčanje na Visu

fort george vis (1)

Fort George na Visu, tvrđava koju je tvrtka European Travel Ventures d.o.o. restaurirala i otvorila 2012. godine, danas je jedno on najatraktivnijih mjesta na Jadranskoj obali. Sadrži divan lounge bar koji se par večeri tjedno pretvara u noćni klub te umjetničku galeriju, a najpoznatije je kao lokacija s pogledom na najljepše zalaske sunca. Zato nije ni čudo da trenutno slovi za jednu od atraktivnijih lokacija za vjenčanja koju najčešće za tu prigodu biraju inozemni gosti.

Fort George nedavno se našao i na listi Harper’s Bazaara kao jedna od preporuka za posjetu tijekom medenog mjeseca. Posjetitelji će od ove godine moći uživati i restoranu s mediteranskom kuhinjom i ribljim specijalitetima. Službeno otvorenje nadolazeće sezone zakazano je za 1.lipanj.

fort george vis (2)

Kada se radi o vjenčanjima, ovo svakako nije jedna tipična lokacija. Fort George privlači mladence koji svoje sudbonosno ‘da’ žele izreći u intimnoj atmosferi uz prekrasan pogled na more. Ljetni povjetarac, druženje na otvorenom i ljepota prirode oduševljavaju uzvanike svakog vjenčanja. Sama ceremonija može se održati u vrtu, ali i na krovnoj terasi, dok velika površina dozvoljava brojne mogućnosti koje se dogovaraju u skladu s željama mladenaca.

Ako ste primjerice zamislili boho vjenčanje i zazirete od svadbenih sala i tipičnih zabava u zatvorenom, Fort George je idealna lokacija za ostvarenje vaših snova. Sve odiše neoptrećenošću i romantikom, ugođajem koji ćete sigurno pamtiti zauvijek. Također, nema nimalo šanse da se dogodi loša fotografija u vašem vjenčanom albumu. Uz ovakav ‘background’ i goste koji će se osjećati potpuno opušteno, spontane uspomene s vjenčanja su zagarantirane. U Fort Georgeu će se također pobrinuti i za sve lijepe detalje – od „vintage“ stolica do svijeća, lampiona i lampica te, naravno, za pravi gastro užitak.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo idilično ljetno vjenčanje Fatime i Richarda koje je mladenka objavila i na svom blogu The Cosmopolitas pod naslovom My Boho Wedding.

fort george vis (3)

Osim brojnih vjenčanja, Fort George ovog ljeta najavljuje i bogat klupski program te koncerte renomiranih hrvatskih glazbenika, a gosti restorana moći će dva puta tjedno uz večeru uživati i u live muzici.

Više informacija možete pronaći na stranici www.fortgeorgecroatia.com, a sve novosti možete pratiti i na službenoj Facebook stranici.

fort george vis (4)

fort george vis (5)

fort george vis (6)

fort george vis (7)

fort george vis (9)

fort george vis (10)

fort george vis (11)
fort george vis (13)

fort george vis (14)

T.B.
Foto: onedaystudio.net

Učitati još
Zatvori