Najbolji vodič za pametnu kupnju i bezbrižan povratak u školu 
Najbolji vodič za pametnu kupnju i bezbrižan povratak u školu 

Najbolji vodič za pametnu kupnju i
bezbrižan povratak u školu 

Školska godina kuca na vrata! Neki se vraćaju u školske klupe, a nekima će ovo biti prvi susret sa školskim obavezama. Kako bi i djeci i odraslima prvi školski dani bili i ostali lijepa uspomena, važno je pripremiti se na vrijeme, bez stresa i žurbe. Svi pamtimo prve torbe, prve pernice, prve bilježnice, prve knjige, tablete i laptope kao i onaj osjećaj veselja kada ih dobiješ i koristiš. Kako bi i vaš školarac bezbrižno i spremno zakoračio u nove ili prve školske pobjede, pripremili smo vam najbolji vodič za pametnu kupnju.

Vrijeme je za novu, a nekima i prvu školsku godinu

Povratak u klupe i novu dnevnu rutinu  školarcima će i ove godine biti izazovno. Stoga je iznimno važno sve pripreme obaviti na vrijeme – od kupovanja knjiga, pribora, gadgeta, odjeće i obuće te svih drugih potrebnih stvarčica za bezbrižno obrazovanje. Školarcima je važno i bolje se osjećaju kada je radni kutak u kojem provode najviše vremena opremljen po njihovim željama, a nama koji brinemo o njima, da je namještaj kvalitetan i funkcionalan. Zato obavezno nabavite udobne i anatomske radne stolce kako cijeli proces učenja i pisanja zadaće ne bi ostavljao negativne posljedice na zdravlje djece.

Upravo od ponedjeljka 22.kolovoza, Zaba Mastercard kreditne kartice postaju vaš saveznik u kupovini jer uz njih u trgovinama Harvey Norman možete ostvariti popuste na dječje sobe, radne stolove, madrace i i ostale važne stvari za vaše školarce. Zaba Mastercard kreditne kartice nude brojne opcije i načine plaćanja, od plaćanja na rate do kupnje na internetu, tako da možete odabrati onu koja najviše odgovara vašim potrebama.

Novi laptop ili mobitel za novu školsku godinu

Školarci sve više za komunikaciju i učenje koriste digitalne sadržaje. Ako razmišljate o kupnji i istražujete nove gadgete, XIAOMI smartphone ili HP laptopi uvijek su dobar izbor. U trgovinama Links od 22. do 31. kolovoza ove super uređaje možete kupiti po promotivnim cijenama samo uz kupovinu Zaba Mastercard kreditnim karticama. Olakšajte  djeci učenje i pripremite ih na vrijeme za sve što će ih dočekati u školskim klupama. Zaba Mastercard kreditne kartice nude i popuste za plaćanje na brojnim prodajnim mjestima koje traju čak cijelu jesen, a možete ih pronaći ovdje.

Organizirajte svoj home office

No, nemojte zaboraviti i na sebe. Nakon početka pandemije, način rada se promijenio pa su uz online nastavu za školarce i sami roditelji radili od kuće. Tako je home office postao nezamjenjiva prostorija ili kutak većine domova. Mnogi  su nastavili raditi remote barem djelomično, ako ne i u cijelosti, pa je zato iznimno važno dobro opremiti prostor koji je prenamijenjen za rad od doma. Od 29. kolovoza u Emmezeti potražite sve za opremanje doma i uštedite kupujući sa Zaba Mastercard kreditnim karticama. Fotelje za dnevni boravak i gaming uredske stolice tako će biti snižene 20%, a stolne i uredske lampe 10%. Popust ćete moći ostvariti i na laptope, slušalice, mobitele i zvučnike u Makromikro dućanima.  Zaba Mastercard kreditne kartice olakšavaju vam svakodnevni život, a s njima možete plaćati i podizati gotovinu, kupovati na internetu, jednokratno ili na rate. Odaberite karticu prema svojim željama i potrebama, a sve informacije čekaju vas na ZABA stranicama.

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori