Najbolji izlasci ovog vikenda u Zagrebu

Najbolji izlasci ovog vikenda u Zagrebu

Subota se primiče drugom dijelu dana i oni koji planiraju izlazak kreću razmišljati gdje ići, što vidjeti, slušati i gdje se provesti? Današnji izlasci donijet će mnogo, mnogo zabave i odličnog sadržaja, a za sutra predlažemo laganiju varijantu druženja na zanimljivom novom mjestu u gradu.

DANIEL SLOSS U LISINSKOM

Večeras u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski nastupit će komičar Daniel Sloss. Gledali smo ga prošle godine u &TD-u i bila je to genijalna večer odlične komedije. Vjerujemo da će u Lisinskom ne samo ponoviti svoje komičarske uspješnice, nego i nastupiti s novim urnebesnim materijalom. Daniel Sloss nekoliko je puta nastupao u američkom TV showu Conan, britanskim serijama Drunk History i Sunday Night at the Palladium, a osvojio je 2016. godine i nagradu Sydney Comedy Festivala, za najbolji internacionalni nastup. Deset puta nastupao je na rasprodanom Edinburg Fringe festivalu (nastupajući pred 10.000 ljudi svake godine počevši od 2011.), dvije sezone nastupao je na newyorškom off – Broadwayu, objavio je DVD, sa samo 19 godina održao je TEDx prezentaciju i napisao i glumio u internet sitcomu M.U.F.F. Uz to često je na turnejama sa svojim prethodnim materijalom So? koji je prikazan više od 120 puta diljem Australije, Azije, Amerike, Britanije i još 20 europskih zemalja.

Show je na engleskom jeziku, primjeren za publiku 16+, a kao poseban gost nastupit će Kai Humphries. Za sve informacije o ulaznicama posjetite lisinski.hr.

JAZZ NA POČETKU RADIĆEVE

U zagrebačkom klubu Harmica, na samom početku Radićeve ulice u posljednje vrijeme odzvanja odlična jazz glazba. Večeras je na repertoaru Maja’s Jazz Enthusiasmm predvođen Majom Rivić, izuzetno zanimljivom jazz pjevačicom te bendom koji čine Pavle Jovanović, el. gitara, Ivar Roban Križić, kontrabas i Borko Rupena na bubnjevima. Koncert počinje u 21 sat i traje do kasnih sati.

PONOĆ JE REZERVIRANA ZA BOOGIE

Večeras Binocular teatar na daske Kino Kluba Grič u Jurišićevoj 6, možete pogledati predstavu Ponoćni boogie nastalu prema priči Ede Popovića. Kultna knjiga objavljena 1987. te ovih dana doživljava svoj postav na kazališne daske. preporučujemo i knjigu i predstavu. Nećete požaliti.

21687034_829541793892766_576061704822391940_o

SAD GIRLS IZLOŽBA

Martina Granić, Marina Jukić, Nina Bačun, Iva Markovac, Dora Đurkesac i Iva Korenčić u suradnji s kustosicom Irenom Tomašić osvrću se na prikaze girl empowermenta u popularnoj kulturi unutar Sad girl teorije i četvrtog vala feminizma.

SO LAST YEAR NAILS SALON otvorit će svoja vrata 21. listopada u 21 h u Galeriji Miroslav Kraljević te Vas pozivamo da svratite na nokte i pridružite se SAD GIRLS kolektivu u razmjeni ženskih iskustava. Otvorenje je dio programa Zagrebačkog vikenda galerija koje se održava od 20. do 22. 10. 2017. godine.

SO LAST YEAR cover

JESTE LI VIDJELI OKO?

U jednom od najljepših hrvatskih izložbenih prostora, Francuskom paviljonu, 19. listopada otvorila se izložba naziva OKO: Exquisite growth. Hrvatska umjetnica OKO u Francuskom paviljonu, kroz referencu William Shakespeareova teksta Sedam razdoblja ljudskog života, razrađuje ljudski životni vijek svojim najnovijim radom, prostornom instalacijom. što nam je otkrila o svome radu i izložbi možete pročitati ovdje, a ako još niste, posjet ovoj izložbi prije večernjeg izlaska bit će odličan potez!

oko 00013

oko 00022

oko 00018

LAGANA NEDJELJA

Sutra nastavite vikend u laganijem tonu i posjetite jedan od nama omiljenih second hand i vintage brendova Buried Clothes na buvljaku u divnom ambijentu Razzmatazza. Jedan od skrivenih dragulja Ilice, koji želite otkriti, ovaj kolektiv pretvara u šareni dnevni boravak pun unikatnih komada za nadolazeću sezonu. A i druženje uz omiljeno piće. Svi detalji su na linku.

17880004_1006164139483305_8673093601130308536_o

Foto: Instagram, Unsplash, Sanja Jagatić Photography, Buried Clothes, Binocular Teatar, SAD GIRLS kolektiv,

Učitati još
Zatvori