Svom ljubimcu možete naručiti ‘lookalike’ plišanca u stvarnoj veličini

Svom ljubimcu možete naručiti ‘lookalike’ plišanca u stvarnoj veličini

@simonthebossboston

Može li bolje? Genijalna ideja brenda My Petsies oduševila je sve vlasnike maca, pasa i ostalih kućnih ljubimaca. Američki brend pokrenula je nekolicina ljubitelja životinja još 2013. godine, a do danas su dizajnirali gotovo sto tisuća plišanih ‘lookalike’ igračka za mezimce diljem svijeta. Kako izgledaju ‘uz rame’ s pravim ljubimcima na Instagramu – doznajte u nastavku.

My Petsies ‘lookalike’ plišane igračke

@rockcat

Osim kućnih nepodopština i stvaranja glavobolje svom vlasniku, kućni ljubimci jako se vole igrati. Pogotovo kad su igračke interaktivne i zanimljive pa im pažnju okupiraju duže od nekoliko minuta. My Petsies kreativni tim dosjetio se kako dizajnirati savršenog plišanca, a na obostrano zadovoljstvo vlasnika i mezimaca pojavile su se prve ‘lookalike’ igračke. Jedno je sigurno – očekujte spontane reakcije kad se vaš krzneni sustanar susretne sa svojom inačicom u stvarnoj veličini.

Vjerodostojna inačica ljubimca u stvarnoj veličini

@dunkinthefrenchie

S obzirom na to da dostavljaju pakete po cijelom svijetu, online komunikacija s klijentima bila im je prioritet u izgradnju brenda. Do cool igračke doći ćete u nekoliko koraka. Fotke u visokoj rezoluciji dostavite na službeni mail kako bi tim dizajnera skrojio plišanca koji do najsitnijeg detalja oponaša vašeg ljubimca. Sve igračke izrađene su ručno i od posebnih materijala pa se lako čiste, peru i neće se brzo uništiti unatoč grickanju i grebanju. Dolaze u dvije veličine, ali po posebnoj narudžbi My Petsies izrađuje i veće primjerke.

Učitati još
Zatvori