Ovo je naš ured iz snova

Ovo je naš ured iz snova

my-little-paris-ured-4

My Little Paris jedan je od najuspješnijih start up-a u Francuskoj, a nakon oduševljenja koje ova multidisciplinarna lifestyle stranica izaziva već nekoliko godina, polako svoj utjecaj putem newslettera na engleskom jeziku šire na Europu i SAD. Za uspjeh ovog projekta bio je presudan upravo newsletter kojeg je osnivačica Fany Péchiodat 2008. prvo poslala na adrese svojih prijatelja otkrivajući male tajne Pariza, nova mjesta, proizvode, ljude. Uskoro su se na newsletter željeli pretplatiti svi i u roku od godine dana Fany, njena sestra Amandine Péchiodat i umjetnica Kanako Kuno, osnivačice My Little Paris, imale su 800 tisuća pretplatnika i oglašivače koji su se otimali za svoj komadić prostora.

My Little Paris

My Little Paris je danas nešto između lifestyle stranice i intimnog bloga, kreativna košnica koja osim pariških tajni svojim pretplatnicima može poslati beauty box, imaju web-shop s personaliziranim proizvodima, nekoliko aplikacija, sestrinskih stranica koje se bave sadržajem za majke i djecu ili vjenčanjima te drugih mini projekata koje rade sa strane, a sve upakirano u slatki i iskreni duh s kojim su krenuli od početka. To je ono što se naposljetku sviđa i publici i oglašivačima, čineći My Little Paris genijalnim marketinškim potezom u svakom pogledu.

my-little-paris-ured-2

Na istim osnovama stoji i njihov pariški ured – kuća u romantičnoj pariškoj četvrti Montmartre gdje je cijela unutrašnjost usklađena s vizijom stranice. Prvo su zauzimali samo jedan kat, no kako je projekt rastao, polako su se širili i danas je u njihovom posjedu svih 5 katova. Često postaju i coworking prostor za start up-e koji rade pod njihovom nadležnošću.

My Little Paris

S pogledom na Sacre Coeur, svaki je prostor uređen sa sitnicama sa Saint-Ouen buvljaka, a ovaj šarmantan pristup učinio je ured najljepšim na svijetu. Topla atmosfera doma osjeća se u svakoj prostoriji, a uz urede, otvoreni prostor s predviđenim mjestima za rad i veliku kuhinju imaju čak i bar i kupaonicu na raspolaganju.

My Little Paris

Želite li i sami doznati tajne Parižanki ili čitati simpatične priče, intervjue, savjete, pretplatite se na My Little Paris.

My Little Paris

My Little Paris

My Little Paris

my-little-paris-ured-7

my-little-paris-ured-1

Foto: mylittleparis.com

Učitati još
Zatvori