Muzej sladoleda izgleda jako zabavno

Muzej sladoleda izgleda jako zabavno

muzej sladoleda

@juliadasen11

Iako izgleda samo kao šaroliko mjesto zabave, Muzej sladoleda zapravo je genijalan i vrlo unosan projekt iza kojeg stoji dobro promišljena logistika. Partneri Maryellis Bunn i Manish Vor zamislili su ovaj muzej kao privremenu i putujuću atrakciju koja bi se otvarala kroz američke gradove privlačeći publiku.

muzej sladoleda

@katiegibbsphoto

Prošle godine bio je otvoren u New Yorku, a ove godine se smjestio u Los Angelesu. Nakon samo jednog odaslanog press priopćenja sve su datume u Velikoj jabuci rasprodali, ostavljajući iza sebe listu čekanja od 200 tisuća ljudi. Situacija nije ništa drugačija ni u Los Angelesu gdje su ulaznice unaprijed rasprodane do 15. kolovoza. Tada se planira zatvaranje iako postoje naznake da će se to produžiti.

muzej sladoleda

@omazurek

Muzej sladoleda za kojim su svi ludi

Uspjeh su uvjetovali spontanost i razigranost ideje. Muzej sladoleda je mjesto na koje odrasli odlaze kako bi se opet osjećali kao djeca, a klinci ulaze u prostor iz najluđih fantazija. Cijeli je koncept dizajnirala jedna od osnivačica, Maryellis. Zahvaljujući njenoj mašti nastala je soba golemih otopljenih sladoleda na štapiću, soba gumenih bombona, visećih bananica i jako puno ružičaste boje. Možda najveća atrakcija je bazen ispunjen plastičnim šarenim mrvicama u kojem se posjetitelji mogu ‘kupati’.

muzej sladoleda

@ameshuang

Popularnosti Muzeja sladoleda svjedoči činjenica da su ga posjetile Beyoncé, Gwyneth Paltrow i brojni drugi celebrityji. Blogera je pak nebrojeno mnogo i zaista je puno fotografija na društvenim mrežama koje mame sve gledatelje da ga posjete.

muzej sladoleda

@beyonce

Uz ulaznicu posjetitelji dobivaju i domaći sladoled s kojim u ruci mogu obilaziti sve prostorije. Zvuči kao savršen izlet, zar ne?

muzej sladoleda

@fancytreehouse

muzej sladoleda

@omazurek

muzej sladoleda

@annaalexia

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori