‘Must have’ stvari koje će uljepšati prve zimske dane kod kuće

‘Must have’ stvari koje će
uljepšati prve zimske dane kod kuće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONTENT CREATOR • COZY LIVING (@katerina.myshkina_) on

Najljepše doba godine napokon je pred nama. Okićene ulice, sjajne lampice, blještavi izlozi i fini mirisi vanilije, cimeta i toplih fritula obilježit će zimske dane uoči nadolazećih blagdana. Nakon završetka toplog ljeta i iznadprosječno tople jeseni, prve niske temperature zagrlile su gradske ulice. Iako se prvi ovosezonski snijeg brzo otopio, nekako se nadamo da će nam praznici ipak donijeti novi bijeli prekrivač. Teško je odoljeti zabavnim manifestacijama i društvenim zbivanjima koje će se odvijati na gradskim trgovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marzena (@marzena.marideko) on

No, mnogi će se ipak složiti da je zimske dane najljepše provesti kod kuće uz stare prijatelje i najdraže ljude. Dobro je poznata izreka- da se najbolje stvari ne mogu kupiti novcem, ali ipak postoje stvari koje dodatno unose radost i uljepšavaju zimsku svakodnevicu kod kuće. Uživanje u omiljenom napitku iz lijepe šalice, pečenje kolača, ukrašavanje doma, odmaranje pod pletenim dekicama i promatranje svijeta koji se užurbano odvija s one strane prozora, samo su neke od stvari kojima se uvijek iznova veselimo.

Stvari koje uljepšavaju svakodnevicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A K O (@mako.hr) on

Vrijeme kod kuće s razlogom nam je baš u ovo doba godine poseban gušt. Buđenje uz zvukove ključanja vode u kuhalu, uskakanje u tople papuče dok se pospano šećemo kraj prozora obavijenih jutarnjom maglom čine samo dio idilične zimske atmosfere u domu. Nakon nekoliko minuta tišine, aroma omiljenog toplog napitka uz ritmove prigodne playliste, razbudit će nas za novi dan. Cijela priča bila bi nezamisliva bez prigodne fotke za Instagram koja će zahvaljujući šalici u središtu scene i dekice s jastucima u pozadini sigurno prikupiti i brojne lajkove.

‘Countdown’ je i službeno počeo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scandi Bohemian Interiors (@s.u.s.a.p) on

Prazničko raspoloženje i blagdanski duh, polako ali sigurno već se uvlače u domove. Dekoriranje stana i kićenje doma tradicionalno se odvijalo uoči badnjaka ili tek koji dan ranije. No, opće nestrpljenje i entuzijastično odbrojavanje dana do Božića svake godine kreće sve ranije. To nas ni najmanje ne iznenađuje jer božićne dekoracije i sve popratne stvari koje volimo imati u domu tijekom zimskih mjeseci, već od studenog krase šarene ulične izloge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) on

Posebno se veselimo okupljanjima oko kamina, izrađivanju vjenčića, ukrašavanju stana, ljenčarenju u pidžamama te gledanju omiljenih filmova. Lude zabave radije ćemo zamijeniti druženjima u domu, jer kod kuće je ipak najljepše. Organizacija pidžama partyja s prijateljicama, kulinarsko natjecanje i filmski maraton samo su neke aktivnosti koje će ispuniti dane i otjerati zimsko sivilo. Stvari koje su se ove godine pronašle na našoj ‘must have’ listi, osim što će uljepšati dane kuće, razveselit će i svakoga kome se ove godine ispod bora zateknu kao originalni poklon.

‘Must have’ stvari za cozy zimu kod kuće

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Emmezetta

Emmezetta

Emmezetta

Emmezetta

Emmezetta

Suradnja Franck Cappuccino i Jolie Petite by Ljupka Gojić

Ikea

Ikea

Ikea

H&M Home

H&M Home

H&M Home

H&M Home

H&M Home

Foto: Instagram, Emmezetta, H&M Home, Ikea, Jolie Petite by Ljupka Gojić, Zara Home

Učitati još
Zatvori