Journal Pets: Ovaj brend izrađuje unikatne dodatke za vaše kućne ljubimce od prirodnih materijala

Journal Pets: Ovaj brend izrađuje unikatne dodatke za vaše kućne ljubimce od prirodnih materijala

https://www.instagram.com/p/B80eLoZi1PJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Nije uvijek lako naći dodatke za svog kućnog ljubimca jer se u dućanima najčešće nalaze iste ili slične stvari i brendovi. Upravo zato nije loša ideja dati si malo truda i naći onaj idealni webshop. Na internetu se znaju skrivati pravi dragulji. Mungo & Maud je jedan od takvih dragulja koji vam nudi velik izbor ogrlica, povodaca, zdjelica, odjeće i drugih dodataka za vašeg najdražeg četveronošca.

Mungo & Maud – londonski brend za stylish ljubimce

Mungo & Maud, oprema za pse i mačke, otvorili su svoju prvu trgovinu u srcu londonske Belgravije, 2005. godine. Muž i žena, Michael i Nicola Sacher, osnovali su novu vrstu trgovine s proizvodima za kućne ljubimce. Njihov cilj je bio da kreiraju stylish, dizajnerske dodatke koji su prilagođeni suvremenom načinu života. Njihova kolekcija proizvoda ima kreativnu i skromnu prednost – prožeta je bojama i prirodnim materijalima. Među najprodavanijim proizvodima nalaze se kožne ogrlice koje su ručno šivane, minimalistički kreveti izrađeni od pamuka i zabavni dodaci za one najzahtjevnije mačke i pse.

https://www.instagram.com/p/BtL8pAhihkw/?utm_source=ig_web_copy_link

Dodaci vašeg ljubimca bi trebali odražavati njegovu osobnost, kao i vaš osobni stil. Jedinstveni proizvodi za mačke i pse, Mungo & Maud, dizajnirani su za ljubimce svih oblika i veličina. Također, izrađeni su od različitih materijala, uključujući platno, kožu i konop. Uparite odabranu ogrlicu za psa s odgovarajućom vodilicom za najstylish look.

Mungo & Maud proizvodi dostupni su njihovoj londonskoj trgovini u Belgraviji i na njihovom webshopu.

Učitati još
Zatvori