Novi slatki kutak u Splitu

Novi slatki kutak u Splitu

mrvu-sladje-10

Trend modernih i inovativnih trgovina koje objedinjuju kupcima poznate koncepte u jedan, sa svježim, zdravim i ukusnim sastojcima nakon Zagreba stigao je i u Split. U strogom centru grada, na Trgu Gaje Bulata 6, otvorena je trgovina koja dijelom ponude spada u kategoriju ‘craft pekarnica’, u koju Splićani dolaze po domaće slastice i kruh od prirodnih sastojaka, a dijelom slastičarnica.

Iako, Mrvu slađe nije samo pekarnica, a nije ni slastičarnica. Prostor je to ostvarenja dječjih, ali i snova onih malo starijih, ispunjenje svih prevrtljivih želja za slatkim i slanim, u ljupko uređenom interijeru.

mrvu-sladje-6

Proizvode koje kupci do sada nisu, ili su rijetko sretali svakako su već mnogima omiljeni zdravi kruh s četiri vrste sjemenki chia-sette, domaća štrudla od buće, višnje ili borovnice, ali i muffin od raženog brašna i jabuke.

mrvu-sladje-7

Mrvu slađi proizvod po koji dolazi najveći broj kupaca je krafna kojoj sami kreirate okus i to nam je, priznajemo, baš zapelo za oko.

mrvu-sladje

“Naši kupci obožavaju krafnu kojoj preljev i punjenje biraju po vlastitoj želji i raspoloženju. Ona može biti mrvu slađa, ali i ne mora biti uopće slatka. Osluškujemo potrebe kupaca i zato ponudu često obogaćujemo novim proizvodima kao što je kroasan s medom i maslacem ili male, hrskave i zdrave grickalice idealne za društvo. Od nedavno je tu i Tintilinć, keksić za bebe sa sastojcima pogodnima za njihov rast i razvoj kao što su pirovo brašno, kardamon, banana, šećer od trske…” govori vlasnik Mrvu slađe, Antonio Stipinović.

mrvu-sladje-3

Mrvu slađe iskorak je u prilagodbi potrebama suvremenog tržišta nakon tridesetogodišnje obiteljske tradicije u pekarstvu. Svakodnevno u ponudi imaju i svježe, domaće kekse prema receptima bake Ljube: korčulanski cukarini, medenjaci, breskvice, keksići od prhkog tijesta koji su idealan poklon, ali i najbolje društvo čaju i mlijeku, na stoliću u dnevnom boravku ili u uredu.

Mrvu slađa, ali i mrvu kvalitetnija ponuda ključni su sastojci ovog, sada već, uspješnog recepta. Pratite ih na Facebooku.

mrvu-sladje-8

mrvu-sladje-1

Učitati još
Zatvori