Osmislite najslađi movie night za klince: Ova Zara Home kolekcija ima sve što vam treba
Osmislite najslađi movie night za klince: Ova Zara Home kolekcija ima sve što vam treba

Osmislite najslađi movie night za klince: Ova Zara Home kolekcija ima sve što vam treba

Zara Home jedna je od naših omiljenih destinacija kada je riječ o stvarima za dom i uređenju interijera pa s veseljem dočekujemo svaku novu kolekciju. Osim klasičnih, s vremena na vrijeme pojave se specijalizirane kolekcije, a ova posljednja je jedna od najslađih koju smo vidjeli.

Nazvana Movie Nights, kolekcija je posvećena najmlađima i svim onim detaljima koji su potrebni za najslađe sleepovere i tematske pidžama partyje za klince.

Zara Home Movie Nights kolekcija

Kolekciju prate preslatki video i fotografije koji će vam dočarati ideju filmske večeri za klince, ali i inspirirati vas za idući sleepover za vaše najmlađe i njihove prijatelje.

Prvo što nam treba za svaki sleepover je pidžama, a u ovoj kolekciji možete pronaći one od pamučnog popelina i flanela, kao i lijepu posteljinu u pastelnim bojama.

Sve što vam treba za najslađi movie night

Za savršeni movie night trebat će vam projektor i platno za film, a tu su i svi oni detalji koji će upotpuniti dojam kao što su podni jastučići, posude za kokice, čaše za sokove, tanjuri i podmetači s motivom Mickey Mousea te pozivnice za film.

Oduševit će vas i tematska kolekcija igračaka uz koje će se vaši klinci moći potpuno uživjeti u filmski svijet. Drvena filmska klapa, stolica redatelja, megafon i drveni TV nas su osvojili na prvu!

Kolekcija Zara Home sada je dostupna na Zara.com

U kolekciji vas čeka još nekoliko preslatkih igračaka i dekoracija koje će oduševiti i vas, ali i vaše klince, a od jučer ju možete pronaći u novom odjeljku na Zara.com.

Naime, u novom odjeljku na Zara.com predstavljena je kolekcija proizvoda za kućanstvo, Zare Home robne marke za uređenje doma grupacije Inditex. Ovaj novi dodatak Zarinoj web stranici i aplikaciji pružit će potpuno integrirano iskustvo kupnje Zarinim kupcima u Hrvatskoj.

Hrvatski kupci kolekciji mogu pristupiti tako da posjete Zara.com/hr i odaberu odjeljak Home, gdje mogu pregledavati visokokvalitetni dizajnerski izbor potrepština za dom – proizvode za spavaću sobu, kuhinju i blagovaonicu, kupaonicu, dnevni boravak, dječju sobu, kao i mirise za dom. Proizvodi Home i proizvodi s odjela za žene, muškarce i djecu mogu se staviti u istu košaricu za kupnju i kupiti zajedno.

Sada i Zara trgovine postaju mjesto dostave i povrata Zara Home artikala. To će Zarinim kupcima pružiti modu koju žele za sebe, kao i stilove za stvaranje najnovije estetike za svoj interijer.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori