Nova adresa s pozivnicama za vjenčanja

Nova adresa s pozivnicama za vjenčanja

Ovih je dana pokrenut novi online shop i destinacija za sve koji uskoro planiraju vjenčanje. Iza imena Moje filmsko vjenčanje kriju se glumac Petar Ćiritović i njegov poslovni partner Paško Dodić, a na stranici ćete pronaći pozivnice i zahvalnice za vaš budući veliki dan.

Moje filmsko vjenčanje ekskluzivni je zastupnik dizajna koji se proizvodi u Italiji. Svim pozivnicama je zajednička romantična crta koja se provlači kroz svaki primjerak – vitičasti ukrasi, nježne boje, čipkasti i biserni detalji, dok su zahvalnice manje klasične i dolaze u obliku keramičkih i drvenih pločica te magneta.

Moje filmsko vjenčanje

Konačni cilj je u ponudu uključiti i već gotove’pakete’ svega što vam treba za vjenčanje, od vjenčanice i pozivnica pa sve do cvijeća i cateringa, zbog čega se primjerice udružuje s Magnolia slasticama i agencijom za organizaciju evenata sa željom za kompletnom ponudom. Moje filmsko vjenčanje, osim toga, ima i humanitarnu crtu – surađuje s udrugom Pontes Salutis koja pomaže štićenicima zajednice Cenacolo.

Izbor pozivnica donosimo u galeriji u nastavku, a ostatak pronađite na stranici Mojefilmskovjenčanje.com.

Foto: Moje filmsko vjenčanje

Učitati još
Zatvori