Probajte joj odoljeti: Zara Home predstavila je čokoladnu svijeću

Probajte joj odoljeti: Zara Home
predstavila je čokoladnu svijeću

Jeste li i vi onaj tip koji je uvijek u potrazi za svijećama od kojih će zamirisati cijeli prostor? Jer nama su mirisne svijeće must have detalj u stanu. Odabir mirisa ovisi nam o godišnjem dobu, ali i raspoloženju. Citrusi, cimet, jasmin ili drvenkaste note, izbora je pregršt.

U potrazi za novom mirisnom svijećom

Sigurni smo da su se i vaše božićne svijeće, s mirisom na medenjake i cimet, već lagano otopile i da ste spremni za nova olfaktivna iskustva u dnevnom boravku. Stoga, kako bismo vam skratili vrijeme traženja nove omiljene mirisne svijeće, zavirili smo u ponudu Zare Home i pronašli nešto u što se kladimo da ćete se zaljubiti.

Pure Chocolate mirisna svijeća s potpisom Zare Home

Stara je stvar da su Zara Home svijeće u samom vrhu našeg izbora, ali nova je stvar da su u sklopu The Chocolate Factory kolekcije izbacili Pure Chocolate svijeću. Već na prvu, ova nas svijeća osvaja svojim dizajnom jer podsjeća na limenu kutiju s čokoladnim keksićima u koju posežemo nakon ručka. To je samo vanjština jer unutra se krije rapsodija mirisa koji će preplaviti vaš stan. U njoj se isprepliću dominantni mirisi tamne čokolade i prženog crnog sezama uz dodatak sečuanskog papra. Kombinacija je to na koju jednostavno ne možete ostati ravnodušni, već se udobno smjestiti u svoj kutak, zapaliti Pure Chocolate svijeću i zasladiti se – bez kalorija!

Ova svijeća dolazi u dvije veličine – 300 i 550 gramskoj verziji, a potražiti je možete na web stranici Zare Home.

Foto: Zara Home

Tekst: Dora Olujić

Učitati još
Zatvori