I Zagreb Advent Run trči za Petrinju

I Zagreb Advent Run trči za Petrinju

ZAR trči za Petrinju

Trkačka zajednica pomaže stradalima u Petrinji i okolici

2020. godina nije završila kako smo se nadali, a i početak 2021. nastavlja se u revijalnom tonu s novim potresima koji tresu već stradalo područje. Jedina svijetla točka su volonteri i humanitarci koji su se odmah aktivirali te brojne humanitarne akcije koje se pokreću za stradale stanovnike.

Trkačka zajednica i Rotary klub iz Osijeka već su pokrenuli virtualnu utrku 53za53nju, a potreseni scenama iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta pogođenih potresom, organizatori tradicionalne blagdanske kostimirane utrke Zagreb Advent Run organizirali su humanitarnu akciju naziva „ZAR trči za Petrinju“. U sklopu nje pozivaju sve trkače te ostale zainteresirane građane da otrče željenu dionicu bilo gdje u Hrvatskoj do 10. siječnja 2021. i uplaćenim željenim iznosom podrže stradale na potresom pogođenim područjima. Registracije su dostupne na www.zagrebadventrun.hr, a organizatori će sva novčana sredstva donirati za pomoć stradalima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

ZAR trči za Petrinju

Ujedno, pozivaju sve sudionike ove akcije da dijele svoje fotografije i videozapise trčanja na društvenim mrežama uz hashtag „#ZARtrčizaPetrinju“.

Donacije u okviru ove akcije moguće je uplatiti na niže navedene podatke otvorenog računa u Državnoj riznici, a po završetku akcije organizatori će javno objaviti sveukupni iznos prikupljenih sredstava. Prilikom uplate u poziv na broj odobrenja uz tražene podatke upisuje se broj 1 (kao na primjeru niže), a koji se odnosi na akciju „ZAR trči za Petrinju“.

Primatelj: Državni proračun Republike Hrvatske

Račun za uplatu:  HR1210010051863000160 i Model: HR 68

Poziv na broj primatelja: 5444-OIB-1

Za uplate iz inozemstva – SWIFT: NBHRHR2XXXX

Više info na: https://www.zagrebadventrun.hr/

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori