Jeste li spremni na najraskošnije Journal adventsko darivanje dosad?

Jeste li spremni na najraskošnije Journal
adventsko darivanje dosad?

Moramo priznati da se Journal adventskom darivanju iz godine u godinu veselimo kao mala djeca. Od planiranja poklona koje imate priliku osvojiti, preko produkcije vizuala za adventsko darivanje u blagdanskom ruhu, pa sve do iskrene sreće dobitnika jednom kada im uručimo poklone, bez sumnje možemo reći da nam je ovo omiljena Journal tradicija.

Održavamo ju već nekoliko godina i svaki put nastojimo podići ljestvicu još malo više. Zato vas od ove nedjelje očekuje najraskošnije Journal adventsko darivanje dosad, u kojem ćete pronaći uistinu spektakularne poklone, a budući da ih u predobrom izboru svega i svačega nismo mogli svesti na onaj zadani adventski minimum, možemo vam odmah reći da će trajati i mnogo dulje od očekivanog! Družit ćemo se čak 40-ak dana, u periodu u kojem ćete ćete imati priliku osvojiti novo iznenađenje baš svakog dana, i njime razveseliti ili sebe ili svoje najbliže.

Iako ne možemo izdržati, a da s vama ne podijelimo još neke detalje, sada ćemo se ipak zaustaviti i još vam dojaviti najvažniju informaciju:

Journal adventsko darivanje kreće ove nedjelje, 28. studenog!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori