Najslađi grijači uz koje vam ove zime neće biti hladno

Najslađi grijači uz koje vam ove
zime neće biti hladno

Termofor je korisna stvarčica koja nam svima dobro dođe u kućanstvu s vremena na vrijeme. Namijenjen je za izravno ugrijavanje površinskih dijelova tijela, a naročito je koristan kod grčeva i bolnih menstruacija. Jeste li znali da je riječ o patentu Eduarda Slavoljuba Penkale? Bio je to njegov prvi izum iz 1903. godine, a od tada do danas podosta se promijenio, iako mu je namjena ostala ista.

Urban Outfitters grijači

Danas ga proizvode i mnogi popularni masovni brendovi, koji mu nastoje dati što ljupkiji imidž. Najuspješniji u tome ove sezone mogao bi biti Urban Outfitters, čija će kolekcija termofora svakome navući osmijeh na lice. Iako ovi termofori nisu električni, svejedno će poslužiti svrsi, a osim zdravstvenih problema, riješit će i problem hladnih ruku i nogu u dugim zimskim noćima. Dolaze u nekoliko veličina, u obliku omiljenih životinjica; alpake, ljenjivca i drugih, kao i u obliku omiljene namirnice milenijalaca – avokada.

Urban Outfitter grijači dobro će vas ugrijati i opustiti, a sve što morate napraviti je napuniti unutarnju vrećicu s vodom i kada to želite, zagrijati ju u mikrovalnoj pećnici na minutu do minutu i pol. Svaki jastučić punjen je prirodnim heljdinim zrnima i lavandom, kako bi pomogao ublažiti bolne točke. Sve o ovoj kolekciji koju možete naručiti i u Hrvatsku, doznajte ovdje.

Foto: Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori