Ultimativna 5-u-1 zaštita novih NIVEA dezodoransa štiti vas i vašu odjeću u svim stresnim situacijama

Ultimativna 5-u-1 zaštita novih NIVEA dezodoransa štiti vas i vašu odjeću u svim stresnim situacijama

Svi imamo barem jedan omiljeni komad odjeće u ormaru. Crna haljina koja nas spašava u svakoj situaciji kada mislimo da nam baš ništa dobro ne pristaje ili omiljena bijela majica koja se savršeno uklopi u naš poslovni look. Svako naše izdanje zaokružuje mirisna zaštita dezodoransa, no, ono što nas često izluđuje su mrlje koje nam ostaju na odjeći. Napokon možete odahnuti, NIVEA vam predstavlja ultimativnu peterostruku zaštitu uz BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact dezodorans koji vas neće razočarati.

NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact dezodorans

Osim što zaustavlja neugodne mirise, pruža zaštitu od znojenja čak 48 sati, štiti vaše omiljene odjevne kombinacije od mrlja kako bi što duže zadržali svoju originalnu boju te ne ostavlja tragove na vašoj koži. Zaboravite na iritacije, zahvaljujući nježnoj 5-u-1 formuli, NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact dezodorans prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Za dugotrajni osjećaj svježine i pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa prepustite se novom NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE Ultimate Impact dezodoransu u spreju i roll-onu za žene i muškarce. Nanesite ga nakon tuširanja i uživajte u osjećaju suhoće te čiste i mirišljave kože!

  • Pouzdana zaštita od neugodnih mirisa.
  • Ne ostavlja bijele tragove na tamnoj odjeći i žute mrlje na svijetloj odjeći.
  • Štiti od znojenja tijekom 48 sati.
  • Ne sadrži etilni alkohol i ne izaziva iritacije.
  • Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite www.nivea.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori