Omiljeni hrvatski brend čestitki ima novosti za Valentinovo

Omiljeni hrvatski brend čestitki ima
novosti za Valentinovo

think-ink-valentinovo-2

Jeste li znali da ljubljenje smanjuje stres? Naime, brojna istraživanja potvrdila su da poljubac na nas djeluje opuštajuće i direktno snižava krvni tlak. Hormoni koji se luče tijekom poljupca, dopamin i endorfin, pak smanjuju osjetljivost na bol i izazivaju u nama osjećaj sreće. Osim toga, poljupcem možete djelovati u borbi protiv alergija, izgubiti i do 20 kalorija po minuti, a neka istraživanja pokazala su da vam redovito ljubljenje može produžiti život za nekoliko godina.

think-ink-valentinovo-1

Think Ink čestitka za Valentinovo

Imajući na umu čitav niz zdravstvenih benefita, ali i činjenicu da se ljudi jednostavno vole ljubiti, kreativna ekipa iz domaćeg brenda Think Ink pobrinula se da to ne ostane samo na riječima i da se od ovog Valentinova počnete više ljubiti. Puno više.

Ako ste jedan od onih sretnika koji se već puno ljube i pucaju od zdravlja (iako ako nas pitate, poljubaca nikad dosta!), u ponudi Think Ink-a pronaći ćete još nekoliko neodoljivih ljubavnih čestitki kojima ćete svojoj posebnoj osobi sigurno uljepšati dan.

Think Ink čestitke potražite u BIPA prodavaonicama dljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

think-ink-valentinovo-3 think-ink-valentinovo-4 think-ink-valentinovo-5

Foto: Think Ink

Učitati još
Zatvori