Ovog vikenda priključite se humanitarnoj utrci Europa Donna

Topao i sunčani rujanski vikend idealan je za izlazak na svježi zrak. Ove subote pridružite se humanitarnoj utrci Europa Donna Zagreb Pink Run na zagrebačkom jezeru Bundek. Ako već neko vrijeme razmišljate o trčanju kao rekreaciji, sudjelovanje u sportsko-zabavnom događaju potaknuti će vas da ove jeseni zaista i počnete. Uveličajte ovo događanje svojim dolaskom i navijanjem čak i ako sami ne planirate trčati jer time doprinosite utrci koja je ujedno i najava ‘ružičastog mjeseca’, listopada. Poznate ružičaste vrpce koje će obilježiti cijeli mjesec u svijetu su poznate za borbu protiv raka dojke. U nastavku pročitajte više o utrci Europa Donna Zagreb Pink Run.

Priključite se utrci ‘Izađi na zrak i pobijedi (m)rak’

Moto ovogodišnje utrke glasi ‘izađi na zrak i pobijedi (m)rak, a start utrke najavljen je za 18 sati. Za najmlađe posjetitelje organiziran je zabavni dječji kutak i atraktivne nagradne igre. Bogat i zanimljiv program prepun aktivnosti za cijelu obitelj potrajati će do večernjih sati, pa ako još ne znate gdje bi za vikend, jezero Bundek garantira vam aktivnu zabavu. Čitav će program biti začinjen sjajnom glazbom za koju će biti zaduženi DJ Simon M, Zsa Zsa te bend Bang Bang, čijim će koncertom biti zaključeno sportsko-edukativno druženje. Više o Europa Donna Zagreb Pink Run utrci pročitajte ovdje.

U zdravom tijelu zdrav duh

 

O važnosti zdravog i balansiranog načina života, počevši od pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti pa do redovitih liječničkih pregleda često se priča. Listopad se u svijetu tradicionalno obilježava kao mjesec u borbi protiv raka dojke. Ružičaste vrpce najpoznatiji su simbol mjeseca koji diljem svijeta educira žene o važnosti pregleda i brige o zdravlju. Kako bi dali svoj doprinos podizanju svijesti o važnosti zdravog načina života, organizatori su za posjetitelje pripremili školu trčanja te brojne edukacije i radionice.Trkači i trkačice, ali i rekreativci koji vole hodati dobrodošli su na stazu Bundek koja je duga 5 kilometara. Dužinu kružne rute moguće je odabrati prilikom prijave, ali i nakon samog starta.

Foto: Europa Donna Zagreb Pink Run, Unsplash

0