Ribnjak izgleda nestvarno dobro ovih dana!

Ribnjak je ovih dana jedno od najposjećenijih mjesta u Zagrebu. Ako ste već nailazili, sigurno ste primijetili čak i gužvice koje se stvaraju na određenim punktovima u parku. Ondje se trenutno održavaju Ljeto kod Matoša i Art Park, pa i ne čudi da je ova lokacija postala toliko atraktivna brojnim Zagrepčanima.

Na Instagramu smo počeli viđati i brojne šarmantne fotografije ovjekovječene u Ribnjaku, zbog kojih nam se na trenutak čini kao da nisu ni snimljene u Zagrebu.

O Art Parku i programu za ljeto 2020. pisali smo vam već ovdje, kada smo razgovarale s Tinom i Borisom, duom zaslužnim za pofriškavanje zagrebačkih zidova i parkova, a sve o Ljetu kod Matoša i programu koji donosi više ste mogli pročitati ovdje.

U svakom slučaju, čini se da Ribnjak postaje (ili je već postao) place to be ovog ljeta te će i dalje živjeti u znaku glazbe, mode, umjetnosti i dobre zabave. Pritom imajte na umu socijalnu distancu koju je potrebno održavati, kako bi svačije iskustvo u parku bilo potpuno bezbrižno. U večernjim satima u parku boravi naročito mnogo ljudi, pa ako zazirete od gužve, iskoristite popodnevne sate za mingle po Ribnjaku.

 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Objavu dijeli Damir Kralj (@kingisalreadytaken)

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Objavu dijeli Caffe de Matos (@caffedematos)

Foto: Instagram

0