Brend FINO ima baš sve što trebamo u svojoj kuhinji

Brend FINO ima baš sve što
trebamo u svojoj kuhinji

FINO je moderan, dinamičan, sofisticiran, prijateljski nastrojen i pouzdan brand koji čini Vaš život lakšim i jednostavnim, pružajući Vam inovativna i efikasna rješenja. FINO proizvodi, počevši od proizvoda za pakiranje hrane pa do proizvoda za čišćenje, postali su sastavni dio Vaše svakodnevne rutine u domaćinstvu.

Za svakodnevno kuhanje, čuvanje i prenošenje hrane, FINO aluminijske folije su najjednostavnije i najsigurnije rješenje za Vaše najzahtjevnije potrebe. Napravljene su od čvrste i kvalitetne legure aluminija, čuvaju Vašu hranu svježom istovremeno je štiteći od svjetlosti i neugodnih mirisa. Pogodne su za upotrebu u zamrzivaču i pećnici, na temperaturi do 200° C, te se mogu koristiti sa obje strane (mat i sjajna).

Priprema hrane i kolača nikada nije bilo lakša. FINO papir za pečenje je idealan za oblaganje pleha ili kalupa za torte i kolače, za neljepljivo i zdravo pečenje bez potrebe za dodatnim podmazivanjem. Zahvaljujući neljepljivoj strukturi visoke kvalitete i otpornosti, hrana i kolači se peku ravnomjerno i uz jednostavno odvajanje od papira.  

FINO vrećice za pečenje se mogu koristiti u standardnoj pećnici i u mikrovalnoj. Omogućavaju vam da pripremate zdravu, niskokaloričnu hranu bez upotrebe masti ili ulja. Vrećice čuvaju sve sokove, okuse, vitamine i hranljive sastojke iz vaše hrane.  

Nakon kuhanja slijedi zahtjevno i iscrpljujuće pranje posuđa, ali tu su FINO spužve koje su idealne za svakodnevno pranje posuđa. Njihov poseban sastav čini ih izuzetno izdržljivima i upijajućim, a profilne spužve vam pružaju zaštitu zahvaljujući svom specijalnom rukohvatu.  

FINO spužva za teflon ima snažnu moć čišćenja pri čemu ne ostavlja ogrebotine zahvaljujući sastavu od polipropilena i poliuretanske pijene. Također je pogodna za porculan i ostale osjetljive površine. 

Uz pomoć FINO žice za pranje posuđa s praktičnom i ergonomskom ručkom za zaštitu vaših ruku savršeno ćete ukloniti tvrdokorne masnoće i mrlje. Napravljene su od nehrđajućeg čelika i vrlo su izdržljive. 

FINO vrećice za namirnice su nezaobilazni dio svake kuhinje jer zadovoljavaju sve potrebe u domaćinstvu za čuvanjem, smrzavanjem ili prenošenjem hrane. Za još jednostavniju upotrebu tu su vrećice za namirnice u roli!  

Ultra upijajuće i dugotrajne FINO vlažne krpe su neophodno sredstvo za čišćenje svih površina u vašoj kuhinji. Apsorbiraju bakterije, mikrobe i mikroorganizme, a koji se uklone s krpe prilikom njenog ispiranja pod vodom. Bitno je napomenuti kako krpe ne ostavljaju vlakna na obrisanim površinama. 

Ukratko, FINO je vaš pametni saveznik, ekspert u svakom kućanstvu, jer FINO voli vaš dom! 

FINO je Vaš razlog za osmijeh! 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori