Poznata zagrebačka pekarnica danas donira kruh onima kojima je najpotrebniji

Poznata zagrebačka pekarnica danas donira
kruh onima kojima je najpotrebniji

U vrlo kratkom roku nakon jučerašnjeg potresa, koji je u ranim jutarnjim satima pogodio Zagreb, brojni su se Zagrepčani mobilizirali kako bi pomogli unesrećenima. Gledali smo Bad Blue Boyse kako sele inkubatore iz Petrove bolnice, vojsku kako riješava problem ruševina u centru grada, mnoge građane koji su ponudili svoj dom onima koji su zbog potresa bez njega i ostali… Solidarnost u teškim trenucima za Zagreb pokazali su i Sarajevo i Beograd, a na kraju dana s jednom lijepom vijesti oglasila se i poznata zagrebačka craft pekarnica Bread Club Zagreb. Ona je odlučila onima kojima je to najpotrebnije donirati svoj kruh, kojeg će danas biti moguće preuzeti u njihovoj poslovnici na Trakošćanskoj 42. Sinoć su se oglasili i izjavom na Instagramu:

“Dragi naši, nadamo se da ste nakon jutrošnjeg šoka svi na toplom i sigurnom. Zbog velikog broja naših sugrađna pogođenih trenutnom situacijom od sutra ćemo u Bread Clubu 1 u Trakošćanskoj 42 postaviti kolica s kojih se možete poslužiti besplatnim kruhom ukoliko se niste u mogućnosti vratiti svojim domovima ili želite odnijeti kruh starim i nemoćnim osobama.

Moramo napomenuti da zbog ograničenih kapaciteta naše smanjene proizvodnje možda nećemo moći svima pomoći ali dat ćemo najviše od sebe što možemo! Također, pozivamo i udruge koje su u potrebi da nam se jave kako bismo kruh dopremili do onih kojima je najpotrebniji.Budite i dalje odgovorni, pazite jedni na druge i ostanite doma!”

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori