Ovo je definitivno luftić po mjeri cijele vaše ekipe!

Ovo je definitivno luftić po mjeri
cijele vaše ekipe!

U posljednjih nekoliko godina, na plažama diljem Jadrana nagledali smo se svakakvih luftića, koji su varirali od onih klasičnih do potpuno otkačenih. Veliki, šareni i upečatljivi luftići postali su veliki trend, a njegov apsolutni predvodnik postao je ružičasti flamingo. Iako ga se inicijalno moglo nabaviti samo na par web adresa, sada ga u prodaji ima skoro svaki štand na moru i nema sumnje da ćemo pink flaminga nastavljati viđati po plažama.

Nas je s druge strane zanimalo postoje li neki novi šašavi luftići koji bi mogli zapaliti društvene mreže kao što je to uspjelo napuhanom flamingu i onda smo naišle na definitivno najluđi luftić kojeg smo vidjele u posljednje vrijeme.

Pink Limo Island luftić

Kao što mu i samo ime govori, ovaj ogroman luftić imitira ružičastu limuzinu, u koju će se po prvi puta imati priliku sjesti cijela vaša ekipa!

Na Pink Limo Island luftiću ima mjesta za sve, a kada se otisnete od obale, moći ćete uživati u razgovoru i zabavi, uz glazbu i osvježavajuća pića.

Jedini minus ovog luftića je da se prodaje u Americi, u ovom webshopu, no sudeći po hypeu kojeg je izazvao na internetu, kao i po činjenici da ga kupci ocijenjuju sa samim peticama, ne bi nas čudilo da vrlo skoro nešto slično ponude i europski webshopovi!

Foto: samsclub.com

Učitati još
Zatvori