Prvi hrvatski boutique pet shop u kojem ćete svom ljubimcu omogućiti baš sve

Prvi hrvatski boutique pet shop u kojem ćete
svom ljubimcu omogućiti baš sve

Pet Home Shop u Zagrebu

Na Journalu vam donosimo vijesti i priče o svim segmentima koji definiraju našu svakodnevicu. Među njima su i naši kućni ljubimci koji na toj listi zauzimaju visoko prioritetno mjesto. Kroz rubriku Journal Pets nerijetko vam donosimo prijedloge i savjete za njegu ljubimaca ili odlične proizvode na koje smo nedavno naišli. Međutim, danas – na Svjetski dan životinja – vodimo vas u pet shop trgovinu uz koju vam niti jedna druga pet adresa neće biti potrebna.

Pet Home Shop – Prvi Boutique pet shop u Hrvatskoj

Svi oni koji imaju kućne ljubimce znaju da ih je jedino ispravno smatrati članom obitelji. Iz tog razloga uvijek imamo potrebu pružiti im ono najbolje, a ponekad ih i razveseliti novom igračkom ili specijalnim poslasticama. Pet Home Shop adresa je na koju svraćamo već nekoliko godina kad god nam zatreba nešto za našeg ljubimca. Bez obzira jesmo li u potrazi za vrhunskom opremom poput dizajnerskih krevetića za spavanje hrvatskih proizvođača, izdržljivim igračkama ili kvalitetnom hranom i dodacima prehrani – ovaj shop sve to ima u ponudi zbog čega ne moramo obilaziti druge centre ili trgovine. Upravo smo ovdje pronašli favorite među premium proizvodima i opremom koje nećete pronaći bilo gdje – kao što su primjerice, Qushin jastuci ili HemposVet prirodno CBD ulje za ljubimce. Ne možete pogriješiti ni s odabirom hrane jer se ovdje na policama nalazi samo ona najkvalitetnijih brendova poput Hills i Sam’s Field.

Ovdje možete pronaći čak i proizvode domaćih proizvođača

Ono što nas posebno veseli i zašto često svraćamo u Pet Home Shop je ponuda hrvatskih proizvođača! Trenutno se na policama nalazi čak šest izvorno hrvatskih proizvoda, a najbolje je od svega što iz ovog shopa poručuju da se domaći proizvođači hrane ili opreme slobodno jave.

Od drugih se trgovina za ljubimce razlikuje i impresivnim prostorom u kojem su police i proizvodi uredno organizirani i jednostavno je pronaći ono što tražite pod ugodnom rasvjetom. Ulaganjem u prostor i raznovrsnu ponudu Pet Home Shop postao je prvi takav Boutique pet shop u Hrvatskoj i u samo je tri godine stvorio lanac od čak pet poslovnica – Zagreb (Trg Drage Iblera 10), Osijek (Ribarska ulica 4), Varazdin (Ulica Ljudevita Gaja 4), Pula (Stoja 14A) i Zaboku (Ulica Matije Gupca 98) te web shop Pet Home Shop.

Veterinarska ljekarna pri ruci

Kad kažemo da je ovo adresa na kojoj možete nabaviti sve što trebate za svog ljubimca, to zaista i mislimo! Pet Home Shop ovdje je kad nam zatreba kvalitetan ležaj ili slastice, ali i onda kad nam je najpotrebniji stručni savjet i pomoć. Osim kao trgovina, funkcionira i kao veterinarska ljekarna. Uz trgovce koji imaju pregršt iskustva u radu s opremom za kućne ljubimce, ovdje rade i veterinari te veterinarski tehničari koji uvijek mogu dati stručan savjet i preporučiti vam neki od boljih veterinarsko medicinskih proizvoda iz veterinarske ljekarne, uvijek potreban ektoparazitik ili prirodni dermokozmetički preparat za njegu kože i dlake iz linije proizvoda Dermoscent.

Pet Home Shop – član obitelji

Život bez kućnih ljubimaca teško je zamisliti bilo kome tko ih je u jednom trenutku u životu i imao. Oni su važan dio svakog našeg dana i često se oko njihovog rasporeda vrti i naš. Upravo smo zato u Pet Home Shopu prepoznale nešto više od same trgovine za ljubimce jer, osim kupovine proizvoda i veterinarske ljekarne, imaju brojne mogućnosti za kupce. Uz 10 posto popusta za umirovljenike, tu je i Član obitelji – klub vjernosti koji čini našu kupovinu puno lakšom i isplativijom. Uz bodove je moguće ostvariti super popuste na genijalne proizvode, a kako točno do bodova otkrijte ovdje.

Osim toga, za sve one životinje koje su nam posebno u mislima na Svjetski dan životinja, Pet Home Shop redovito skuplja donacije. Svaka poslovnica skuplja za sklonište u svojoj blizini, a ako poželite donirati nešto iz njihovog asortimana, dobit ćete i 15 posto popusta.

Čak i bez popusta, Pet Home Shop naša je redovita adresa zbog divne podrške koju dobivamo kao vlasnici kućnih ljubimaca. Uz osoblje koje čine trgovci i veterinarski stručnjaci, ovaj jedinstveni lanac redovito donosi vrijedne informacije na stručnim blog objavama, priče o tome kako biti pravi vlasnik i tako inspirira da mu pružimo najljepši život uz nas!

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori