I vi možete imati spektakularnu Harry Potter zabavu – ova ekipa pobrinut će se za to

I vi možete imati spektakularnu Harry Potter zabavu – ova ekipa pobrinut će se za to

S obzirom na trenutno uzbuđenje oko novog Harry Potter filma koji izlazi u siječnju iduće godine, ekipa iz tvrtke Dream Team osmislila je specijalizirane dekoracije za evente inspirirane knjigama i filmovima o najpoznatijem čarobnjaku. Svi zaljubljenici Harryja Pottera tako će moći svaku svoju zabavu pretvoriti u pravu Hogwarts avanturu.

Dream Team

Dream Team je tvrtka koja se bavi personaliziranim dekoracijama evenata za djecu i odrasle, kao što su rođendani, krštenja, djevojačke zabave, zaruke, vjenčanja, korporativni eventi i otvorenja, piknici, sleepover-i, team buildinzi, domjenci, baby shower zabave, gender reveal party i sl.

Harry Potter eventi

Zaljubljenicima u svijet magije i čarobnjaštva koji prate poznate junake iz serijala filmova o Harry Potteru, sigurno će se svidjeti ovakva tematski dekorirana proslava koja donosi Hogwarts gdje god to poželite. „Već nakon prve dekoracije HP dječjeg rođendana, dobile smo jako puno upita za dekoraciju različitih evenata na istu temu, kako za djecu tako i za odrasle (možda čak malo i više za odrasle :)) Ova čarobna tema jednako je privlačna djeci i odraslima te reagiraju s jednakim oduševljenjem svaki put kad ugledaju što smo za njih pripremile. Osjećamo se ispunjeno kada uspijemo probuditi ono sretno i uzbuđeno dijete u odraslima.“- kaže nam ekipa iz Dream Teama.

Dekoriraju željene scene i pozadine inspirirane omiljenim filmovima o malenom čarobnjaku koji je zaludio svijet. Kod njih možete nabaviti tematske bočice za vodu, slastice, toppere, zastavice, čarobne štapiće, leteće metle, balonske sovice, napitke s natpisima, goodie bags-e, šešire, naočale, plakate, pisma te brojne druge ukrase sa živopisnim simbolima iz popularnog serijala. Više informacija potražite na Instagramu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori