Doček Nove godine na otvorenom u Zagrebu: Evo gdje se sve možete zabavljati

Doček Nove godine na otvorenom u Zagrebu: Evo
gdje se sve možete zabavljati

Još samo tri dana dijele nas do nove godine i novog desetljeća. Mnogi će za doček Nove 2020. otputovati nekamo u inozemstvo, drugi će se zabavljati na kućnim partyjima, a za sve one koji još uvijek nemaju ništa u planu, uvijek postoji opcija dočeka na otvorenom. Zagreb i ove godine donosi brojne programe u silvestarskoj noći, od tradicionalnog dočeka na Trgu bana Jelačića do novogodišnjih programa na Adventu. Što vas sve čeka, pročitajte u nastavku.

Doček na Trgu bana Jelačića

Zagrepčane i njihove goste u Novu će godinu uvesti raznolika glazbena ponuda za koju će se pobrinuti DJ AkademijaNovi fosili, koji obilježavaju 50 godina benda te Prljavo kazalište, koji se na Trg bana Jelačića vraćaju nakon sedam godina. Program počinje u 21 sat i trajat će do sitnih noćnih sati, dok se u ponoć očekuje tradicionalni vatromet kojim će se ove godine obilježiti početak hrvatskog predsjedanja Vijećem EU. Tako će u posljednjim minutama vatrometa Akademski zbor Ivan Goran Kovačić i Djevojački zbor Zvjezdice otpjevati himnu EU.

Doček na Zrinjevcu

Omiljeni zagrebački gradski park i simbol Adventa u Zagrebu u silvestarskoj noći donosi koncerte dva sjajna benda: Radiogroove i Zgroove! Koncerti počinju u 20 sati, uz prethodno zagrijavanje uz DJ Marteka.

Radiogroove je energični četveročlani bend, koji uz pregršt domaćih i stranih hitova obećaje nezaboravan provod. Njihov se repertoar bazira na obradama pop, rock i funk hitova plesnog karaktera uz koje je vesela novogodišnja noć zagarantirana! Zgroove je već poznati zagrebački peteročlani sastav, koji će publiku na Zrinjevcu uz svevremenske hitove uvesti u novu 2020. godinu! Za novogodišnju zabavu odabrali su svima poznate hitove od 70-ih do danas.

Uz glazbeni program Advent na Zrinjevcu donosi i iznimnu ponudu blagdanskih jela. Zajedno s projektom Gourmet Experience Croatia, na Zrinjevcu se ovoga prosinca snažno ističe hrvatska tradicija, s naglaskom na kontinentalna jela i promicanje lokalne kuhinje stranim i domaćih gostima. Uz čaroliju desetaka tisuća lampica koje obasjavaju zrinjevački park, posjetitelji će tako i u prvim trenutcima 2020. moći uživati u Apetitlihu – jedinstvenom putovanju okusima kontinentalne Hrvatske. Na Silvestrovo ugostiteljske kućice rade od 10 do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Novogodišnje klizanje na Tomislavcu

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava i ove godine priređuje doček na otvorenome uz glazbeni program koji biraju 2KulDJs, a svi koji žele poseban doček 2020. godine, mogu kupiti ulaznice za klizanje za ponoćni termin i tako doslovno ‘uklizati’ u 2020. godinu, uz spektakularni novogodišnji vatromet.

Uz ponudu na ugostiteljskim kućicama, tu je i Ledeni vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan pogled na zagrebačku ledenu bajku, a za koji je moguće rezervirati stajaća mjesta. Ledeni park i ugostiteljske kućice 31. prosinca rade od 10 sati do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 11:30 do 23 sata.

Zagrebački doček u podne u Maksimiru

Advent u Maksimiru organizira ponešto drukčiji doček, i to za cijelu obitelj. Na Silvestrovo, točno u podne priprema se veliki tulum na Adventu u Maksimiru, uz bend Foreplay – akustični trio koji izvodi klasike poput Peggy Lee, Nine Simone, Tracy Champan, Grace Jones i drugih, ali na svoj način. Organizirane su i brojne dječje igraonice, kao i animacije za djecu. Novost ovogodišnjeg Adventa u Maksimiru je veliko adventsko koturalište na otvorenom koje će raditi i na Silvestrovo. Advent u Maksimiru 31. prosinca radi od 10 sati do 17 sati, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Nova na Fuliranju

Na Fuliranju nas na Staru godinu čeka nastup Official Dino Dvornik Tribute Banda & Svemirka. Od 12 pa sve do 23 sata zabavljat će vas DJ Ilija Rudman i DJ Pepi Jokarde. Dino Dvornik Tribute Band svirat će od 23 do 00:30 sati, a zatim slijedi Svemirko sve do 2 sata iza ponoći.

Stara godina na Božićnoj bajci

Na Trgu bana Jelačića ispraćaj Stare godine počinje već u 12 sati nastupom energičnog četveročlanog benda iz Zagreba Mačci, koji će nas uvesti u Novu godinu s najboljim izvedbama pop, rock i funk hitova.

Doček na Strossu

Advent na Strossu

Na Adventu na Strossu za zabavu je zadužena grupa Positivo, čiji nastup počinje u 20:30 sati. A nakon što vas oni dobro rasplešu, na istoj se lokaciji s ekipom možete družiti sve do 2 ujutro.

Doček na Europskom trgu

Zabava na Europskom trgu počinje u 10 sati programom BYE 2019., a u finim zalogajima i uz pokoju čašicu možete uživati do 17 sati. Party se nastavlja u 22 sata nastupom Ivone Kovačević, Felvera, Antonija Zuze i Alena S.


Učitati još
Zatvori