Novi automobil na našoj sceni koji savršeno odgovara svakodnevnom ritmu modernih žena

Novi automobil na našoj sceni koji savršeno odgovara svakodnevnom ritmu modernih žena

Kako naši svakodnevni životi postaju složeniji i kompliciraniji, a multitasking između brojnih obaveza postaje najveća vrlina, sve je veća težnja da stvari koje nas okružuju i koje redovito koristimo postanu inteligentnije i prilagođenije našem ritmu života, kako bi nam olakšale navigiranje među izazovima modernog doba.

Kada bismo vas upitali što je to što vam bitno olakšava svakodnevni život, u samom vrhu na popisu tih stvari sigurno bi se našao i automobil. Od poslovnog preko privatnog pa sve do obiteljskog života, osobno vozilo kao da je postalo dio nas, a imajući to na umu, Nissan je na samom početku 2020. odlučio predstaviti svoje novo vozilo koje savršeno odgovara svakodnevnom ritmu modernih žena, ali i muškaraca i cijelih obitelji i koje nosi već dobro poznato i prepoznatljivo ime: JUKE.

Novi Nissan JUKE

Novi Nissan JUKE opisuje se kao coupé crossover vozilo, a kako bismo se mogle uvjeriti u njegovu multifunkcionalnost, dobile smo priliku provesti s njime, i u njemu, cijeli jedan dan, i to jedan tipičan dan na kraju radnog tjedna koji je bio ispunjen poslovnim i privatnim obavezama i planovima.

Već na prvi pogled, novi Nissan JUKE izuzetno je atraktivno vozilo upečatljivog dizajna i sportskog karaktera koje je, osim izvana, jednako dobro osmišljeno i iznutra. Nakon što će svojim oštrim linijama i dramatičnim izgledom svjetala privući oko promatrača, znatiželju će zatim probuditi brojnim kvalitetama koje se otkrivaju jedna za drugom u trenutku kada zakoračite i sjednete u unutrašnjost vozila.

Više od automobila uz naprednu tehnologiju

Jedna je fraza, uvjerile smo se i same, koja najbolje opisuje ovo novo i jedinstveno vozilo iz Nissana, a ona glasi: Više od automobila. To su mu omogućile brojne napredne tehnologije koje su objedinjene u novom Nissan JUKE-u i koje, pokazat će se, čak i razmišljaju umjesto nas.

Svojim ProPILOT sustavom inteligentne mobilnosti koji je dostupan na određenim razinama opreme, Nissan nam je omogućio vidjeti i doživjeti kako će izgledati budućnost vožnje, i to već danas.

Uz pomoć tehnologije, u novom Nissan JUKE vozilu ostvarena su rješenja koja pomažu da se u svakom trenutku vožnje osjećamo sigurno i samopouzdano, a od pregršt korisnih stvari koje ova tehnologija donosi, svakako bismo istaknuli sljedeće: vozilo može ubrzavati i kočiti umjesto nas, održavati sigurnosni razmak, upravljati umjesto nas, vraćati vozilo na sredinu trake kada ono napusti svoju putanju, nadzirati mrtvi kut, a kamere s pogledom od 360° koje su integrirane u vozilo omogućuju i parkiranje u maniri profesionalca.

Vrlo inteligentan i intuitivan, novi Nissan JUKE nastoji svaku vožnju pretvoriti u istinski užitak, održavajući sigurnost vozača i putnika na maksimalnoj mogućoj razini i svodeći eventualne prometne nezgode na minimalni nivo.

Automobil iz kojeg nećete htjeti izaći

S obzirom na jedan naš prosječan radni dan, koji je u svojoj prirodi nerijetko i hektičan, odlučile smo novi Nissan JUKE ‘provozati’ kroz svoj dnevni raspored. Od jutarnjeg treninga i odlaska na posao, preko radnog ručka i sastanaka, pa sve do kupovine namirnica, pakiranja i kretanja na vikend roadtrip s prijateljicom, Nissan JUKE bio je naša savršena i beskompromisna podrška kroz užurban i obavezama ispunjen dan… Moramo priznati da smo u nekoliko situacija čak i nevoljko napuštale vozilo, što svakako moramo pripisati udobnim i ergonomskim sportskim sjedalima s mogućnošću grijanja u hladnim zimskim mjesecima.

Kako bi novi Nissan JUKE u potpunosti bio skrojen po vašoj mjeri, doznali smo da ga je moguće personalizirati na niz načina, birajući boje unutrašnjosti, presvlake, ali i upečatljive detalje na vanjskom dijelu vozila… Razina opreme N-Design nudi vam 15 kombinacija boja pa će odabir one savršene biti najteža odluka koju ćete donijeti, no možete biti sigurni da ćete svog limenog ljubimca učiniti posve jedinstvenim i kroz ovo vozilo predstaviti svoj osobni stil.

Što nas je još oduševilo u novom Nissan Juke vozilu?

  • Kokpit koji je inteligentno osmišljen, spretno realiziran i u potpunosti prilagođen vozaču
  • Putno računalo na prednjoj konzoli koje je pregledno i lako se koristi
  • Mogućnost povezivanja putnog računala s pametnim telefonom i pristupanje svojim kontaktima, aplikacijama, kartama, glazbi…
  • Čistoća i dubina zvuka zahvaljujući ugrađenim Bose® UltraNearfield™ zvučnicima koji na trenutke stvaraju dojam kao da ste na pozornici
  • Automatski klima-uređaj koji kontinuirano prilagođava temperaturu u vozilu
  • Prostran prtljažni prostor koji može prevesti najviše tereta dosad, pa čak i glomazne stvari poput namještaja uz mogućnost spuštanja fleksibilnih stražnjih sjedala

Sve o novom i još boljem Nissan JUKE automobilu saznati možete ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori