Negin Mirsalehi rodila je dječaka
Negin Mirsalehi rodila je dječaka

Negin Mirsalehi rodila je dječaka

Sredinom siječnja ove godine, Negin Mirsalehi, jedna od najuspješnijih blogerica u inozemstvu, sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je sretnu vijest kako će njena obitelj postati bogatija za još jednog člana. Influencerica, fashion blogerica i osnivačica beauty brenda Gisou, nizozemka Negin Mirsalehi na svojim društvenim mrežama dijeli raznorazne modne kombinacije, putovanja svijetom i beauty rutine, pogotovo otkada je osnovala brend Gisou s proizvodima za kosu od pčelinjeg meda.

Posljednjih je mjeseci u prvom planu bio njezin trudnički trbuščić. Tijekom trudnoće vodila je prilično aktivan način života i s nestrpljenjem odbrojavala dane do poroda. Otkako je Negin otkrila da će postati majkom, ne može skinuti osmijeh s lica. Vijest o dolasku prinove podijelila je na svom Instagram profilu koju je, čini se, posljednjih dana iščekivao cijeli modni i beauty svijet.

Uz fotografiju je otkrila i informaciju da je njen dječak na svijet stigao prije nekoliko dana, 11. srpnja. Čestitke pristižu sa svih strana, a preslatkom dječačiću nadjenuli su ime Sam Eduard Stibbe Mirsalehi. Maleni Sam Eduard zdrava je beba i kruna ljubavi poznatog para. Za nju i partnera Mauritsa Stibbea ovo je prvo dijete i vjerujemo kako je njihova mala obitelj sada postala još sretnija i potpunija.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori