Mickey Mouse je konačno dobio svoju atrakciju u Disney Worldu

Mickey Mouse je konačno dobio svoju
atrakciju u Disney Worldu

Mickey Mouse pojavio se na filmskom platnu davne 1928. godine i od tada do danas postao je sinonim za Disney i ikona pop kulture. Njegov lik nalazi se na bezbroj proizvoda, od modnih do onih za kućanstvo, a obožavaju ga sve generacije i svi uzrasti. Mickey i Minnie su uz sve navedeno i jedan od zaštitnih znakova Disney tematskih parkova, no jeste li znali da sve do sada nisu imali vlastitu atrakciju?

E, pa nakon 92 godine napokon su i to dočkali pa od početka ovog mjeseca svi posjetitelji Disney Worlda u Orlandu na Floridi mogu uživati u novoj avanturi s Mickeyjem i Minnie u glavnoj ulozi. Nazvana Mickey & Minnie’s Runaway Railway, riječ je o novoj atrakciji u sklopu Disney’s Hollywood Studios, a namijenjena je svim uzrastima pa će u njoj uživati i veliki i mali.

Avantura počinje s novim kratkim crtićem u kojem Mickey i Minnie traže savršeno mjesto za romantični piknik. No, planove će im vrlo brzo pomrsiti pas Pluton. Posjetitelji će se ubrzo naći njihovom svijetu i tada zapravo počinje prava avantura u kojoj će proći sve i svašta kako bi pomogli glavnim junacima pronaći to savršeno mjesto.

Sve informacije o novoj atrakciji s najpoznatijim miševima na svijetu u glavnoj ulozi možete pronaći ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori