Mali vodič kroz pripremu novogodišnjeg partyja kod kuće

Mali vodič kroz pripremu
novogodišnjeg partyja kod kuće

Novogodišnja noć definitivno je jedna od najluđih noći u godini! Još jedna neobična godina dolazi kraju, a s nestrpljenjem iščekujemo novu, nadajući se pozitivnim promjenama, kako u svijetu, tako i u privatnim životima. Pišu se liste novogodišnjih odluka, donose ciljevi koje želimo ostvariti kroz idućih 365 dana, ali prije svega toga ipak se treba još jednom dobro zazbaviti, fino najesti, isplesati i podružiti s najbližima! Mnogi se odlučuju na organizaciju kućnog partyja za obitelj i prijatelje, a mi vam donosimo mali vodič kako bi vaša organizacija protekla u najboljem mogućem redu, kako nebiste zaboravili na nešto važno, ali i kako biste se i sami zabavili i dobro proveli!

Hrana i piće

Oko hrane i pića budite jednostavni, kako biste si olakšali pripremu zadužite svakoga za nešto; svaki gost neka vam javi što će pripremiti; francuska salata, naresci i hladni zalogaji, glavno jelo, kolači i slastice. Ne treba komplicirati, najbitnije je samo da nitko ne ostane gladan, s obzirom na to da novogodišnja druženja najčešće potraju satima.

Od pića je, naravno, najvažnije da osigurate fini, hladan pjenušac u dovoljnim količinama!

Dekoracije i dress code

S uređivanjem za doček Nove Godine slobodno se razuzdajte i pustite mašti na volju! Ako je jednu noć dopušteno pretjerivanje u šljokicama i ukrasima onda je to sada, pričali o interijeru ili odjeći i make-upu!

Stan ukrasite lampicama, zlatnim sjajnim trakama, balonima, a ako imate disko kuglu i ona će učiniti svoje! Nabavite prskalice i konfete za nezaboravne trenutke odbrojavanja do ponoći!

Ukoliko se odlučite za neki poseban tematski party i dress code, neka to bude u svečanom tonu; npr. Great Gatsby, Hollywood party, Casino Royal – pa u tom tonu ukrasite i prostorije u kojima ćete boraviti.

Zabavni sadržaji

Osigurajte omiljene društvene igre, možete napraviti čak i natjecanje te osigurati nagradu za pobjednika! Osim raznih igara osigurajte i fotoaparat i foto-kutak kako bi najzabavniji trenuci zauvijek ostali obilježeni i kako bi ih se često mogli prisjećati – ako imate polaroid na kraju večeri podjelite fotografije, a ako fotkate mobitelom ili fotoaparatom napravite zabavan album! Pobrinite se za veselu glazbu i mikrofone jer nikad se ne zna kada će se prvi gosti zaželjeti plesanja i pjevanja!

Svi se zajedno prisjetite najljepših trenutaka koji su obilježili 2021. i u pozitivnom tonu ispratite godinu i dočekajte novu!

Foto: Pexels

Preporuka

Zatvori