Domaći kreativci iza ‘Male Insta bajke’ ponovno imaju divnu akciju – ovog puta za Uskrs

Domaći kreativci iza ‘Male Insta bajke’ ponovno imaju divnu akciju – ovog puta za Uskrs

#malainstabajka je projekt, hashtag i Instagram profil pokrenut krajem prošle godine, koji okuplja domaće Insta kreativce, ujedinjene u tome da nam svojim maštovitim idejama zaokupe misli, donesu malo pozitive u svakodnevicu i naposljetku svojom akcijom skrenu pozornost na one članove našeg društva kojima je pomoć najpotrebnija.

O ovoj divnoj inicijativi pisale smo vam u prosincu 2020., kada su domaći kreativci okupljeni oko #maleinstabajke, njih 25, na Instagramu predstavljali razne blagdanske ideje i do-it-yourself uratke za Božić. Svakog dana inspirirali su nas svojim sadržajem, da bi na kraju projekta uslijedila humanitarna akcija u kojoj smo imali priliku sudjelovati svi mi. Tako je nekoliko izabranih obitelji dobilo svoje ‘božićno čudo’ i priliku da dostojanstveno proslave blagdane, a sredstva su se intenzivno nastavila skupljati i nakon Božića, te nakon petrinjskog potresa za brojne stradalnike.

#malainstabajka ide dalje i čini dobra djela za Uskrs

Na akciji za Uskrs, snage su udružili humanitarac velikog srca Bruno Lerotić i domaći kreativci iza #maleinstabajke. Oni će narednih dana koristiti društvene mreže kako bi napunili blagdanske stolove onima kojima je to najpotrebnije.

O svojoj uskrsnoj akciji objavili su više detalja:

Od sutra, 24.03. pa sve do sljedećeg tjedna možete nam se priključiti i darovati nekome šunkicu, jaja, mladi luk, mješavinu za francusku salatu, pincu i ostalu hranu koju svi volimo imati na blagdanskom stolu. Hrana će se sakupljati u Zagrebu, kod @leroticbruno. Ako niste u mogućnosti doći do njega, on će pokupiti hranu kod vas. Izdvojite samo jednu blagdansku hranu koja će se naći i na Vašem stolu i to će već biti dovoljno. Jednu šunkicu ja, jednu šunkicu ti i već smo razveselili dvije obitelji ?❤

Hvalevrijednu akciju može podržati baš svako od nas, zato popratite Instagram profil @malainstabajka i priključite se!

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori