Luftić u obliku Monstera lista oduševit će ljubitelje biljaka

Luftić u obliku Monstera lista
oduševit će ljubitelje biljaka

Jedan od omiljenih rekvizita za plažu mnogima je luftić. U posljednjih nekoliko godina nagledali smo se svakakvih luftića, koji su varirali od onih klasičnih do potpuno otkačenih. Veliki, šareni i upečatljivi luftići postali su veliki trend, a njegov apsolutni predvodnik bio je ružičasti flamingo koji je svojedobno zapalio društvene mreže.

Iako nijedan luftić poslije njega nije postigao toliku popularnost, danas ih možete pronaći doslovno u svim oblicima i veličinama. Za sve ljubitelje biljaka pronašli smo ovaj u obliku Monstera lista koji je i nas, moramo priznati, oduševio!

Monstera luftić za ljubitelje biljaka

Monstera je jedna od najpopularnijih sobnih biljaka koja se vizualno uklapa u svaki prostor. Zbog svojih velikih rupičastih listova izgleda jako efektno i svaki će dom pretvoriti u pravu malu džunglu. Osim izgleda, dodatni je plus što je vrlo jednostavna za održavanje pa čak i ako ste amater u svijetu biljaka, možete biti sigurni da vam neće tako lako uvenuti.

Ako ste obožavatelj biljaka, a pogotovo Monstere, onda je ovaj luftić kao stvoren za vas! Veliki Monstera list na napuhavanje dovoljno je velik da se udobno na njega smjestite (dimenzije su mu 140 x 165 cm) i zaplovite na valovima, a bit će super i za chillanje u bazenu.

Koliko je tražen ove godine, govori i činjenica da je u većini webshopova rasprodan, no ima ga na zalihama ovdje.

Foto: Instagram, Elli Junior

Preporuka

Zatvori