Ljeto može početi uz najnježnije Melem dezodoranse

Ljeto može početi uz najnježnije
Melem dezodoranse

Neodoljivo nježni i prepoznatljivo mirisni, novi Melem dezodoransi posebno su formulirani kako bi pružili svježinu, a ujedno zaštitili osjetljivu kožu pazuha od isušivanja ili iritacija. Bez sastojaka koji mogu naštetiti zdravlju kože – alkohola, aluminija i parabena, dermatološki testirani, Melem dezodoransi potpuno su sigurni i za najosjetljiviju kožu, a pritom ne ostavljaju tragove na odjeći. Dolaze u tri oblika – deo roll-on, deo stik i sprej, u četiri mirisne kolekcije – Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža. Izvor svježine od sada vam je pri ruci pa ljeto može početi… 

Najnježniji dezodoransi

Melem je predstavio najnježnije dezodoranse, u tri oblika – roll-on, stik i sprej, kako bi svakom pazuhu pružio neodoljivo nježnu njegu i prepoznatljivo mirisnu svježinu. Jedinstvene, dermatološki testirane formulacije ne sadrže sastojke koji mogu nadražiti ili isušiti kožu, poput alkohola, aluminija i parabena. Obogaćeni prirodnim uljima i ekstraktima, Melem dezodoransi ne ostavljaju tragove na odjeći te su nježni za kožu, dok prepoznatljivi mirisi kolekcije Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža pružaju neodoljivu svježinu tijekom svih dnevnih aktivnosti. Tri oblika u svakom od mirisnih nota osigurat će svakom pazuhu neodoljivu dozu svježine za bezbrižno ljeto. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara.

Melem deo roll – on

Nježne je, ugodno kremaste teksture jer sadrži dragocjena ulja avokada, pantenol i vitamin E, te pruža hranjivu njegu osjetljivoj koži uz ugodan osjećaj svježine. Ne sadrži aluminij, alkohol i parabene, te je dermatološki testiran. Dolazi u neodoljivim mirisima Melem kolekcija Ruža, Smilje i Riža te Dragocjena ulja, koji se zbog neutralnog mirisa i jedinstvene Melem formulacije posebno preporučuje za osjetljivu dječju kožu (12+). 

Melem deo stick

Formula s dragocjenim uljima, uljem ruže, smilja ili riže pouzdano štiti od neugodnih mirisa i ostavlja prirodan, osvježavajući miris bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja, a posebno se preporučuje osobama s pojačanim znojenjem. Formula bez aluminija, alkohola i parabena dolazi u četiri Melem mirisne kolekcije, a deo stik Dragocjena ulja, zbog svog neutralnog mirisa, idealan je i za žene i muškarce te djecu (12+).  

Melem deo sprej

Svojom nježnom formulacijom, obogaćenom vitaminom E, pantenolom, ekstraktima aloe vere i pamuka, pruža nježno puderastu zaštitu pazuha od neugodnih mirisa u prepoznatljivim Melem mirisnim kolekcijama Dragocjena ulja, Ruža, Smilje i Riža. Bez aluminija, Melem deo sprejevi idealni su izvor svježine u pokretu. Elegantna bočica stane u svaku torbicu. 

Foto: PR
 

Preporuka

Zatvori