Kate Middleton je objavila knjigu fotografija o pandemiji

Kate Middleton je objavila knjigu
fotografija o pandemiji

Vojvotkinja od Cambridgea izdaje knjigu fotografija koja donosi potresne i osobne priče prvog lockdowna u Velikoj Britaniji. Naime, Kate Middleton je prošle godine započela projekt s Nacionalnom galerijom portreta, pozivajući ljude da predaju fotografije koje su snimili tijekom prvog prošlogodišnjeg lockdowna u Velikoj Britaniji.

Knjiga portreta koja ilustrira godinu dana od početka pandemije

Pristiglo je više od 31 tisuću fotografija, a Komisija, čija je članica i vojvotkinja od Cambridgea, među njima je odabrala 100 portreta koji su stavljeni u knjigu “Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020.”

“Kroz ‘Hold Still’ željela sam iskoristiti snagu fotografije radi stvaranja trajnog zapisa onoga što smo svi proživjeli – željela sam doći do priče pojedinaca i dokumentirati značajne trenutke za obitelji i zajednice tijekom života u pandemiji”, napisala je Kate u uvodu knjige, koja ilustrira godinu dana od početka COVID-19 pandemije i poslužit će kao “trajni zapis onoga što smo svi doživjeli”.

Knjiga “Hold Still” u britanskim će knjižarama i online biti dostupna od 7. svibnja, točno godinu dana od početka cijelog projekta, a prihod od prodaje raspodijelit će se između Nacionalne galerije portreta i britanske dobrotvorne organizacije za mentalno zdravlje, Mind.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori