Journal.hr adventsko darivanje: 3 najslađa Magnolia Boxa s božićnim kolačima

Journal.hr adventsko darivanje: 3 najslađa
Magnolia Boxa s božićnim kolačima

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana, sve do kraja godine, moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite 22. poklon u kalendaru – Raskošan box s najfinijim božićnim kolačima iz Magnolia Slastica

Omiljena zagrebačka slastičarnica Magnolia i ovoga je adventa mislila na sve koji uživaju u božićnom duhu i finim slatkim zalogajima. Iako je ove godine blagdanski mjesec prosinac potpuno drugačiji, iz Magnolije su nam poručuju kako kod njih ima i božićnog duha i božićnih slastica pa već cijeli mjesec vrijedno izrađuju i dostavljaju sve slastice koje čovjek može poželjeti na svom blagdanskom stolu.

U najljepšem mjesecu u godini Magnolia svojim posjetiteljima priprema i dostavlja pravu čaroliju za nepce, sve standardne torte i slastice po kojima su poznati, ali i posebne božićne kolače koje obožavaju gosti svih uzrasta.

“Ako je i za malo ljudi, bitno da je s ljubavlju, da dijete puhne svoju rođendansku svjećicu, da se pojede slatki zalogaj. Božić je period godine koji mi u Magnoliji jako volimo, vidite to svake godine po našem izlogu. Dat ćemo sve od sebe da u slasticama pripremljenima s puno ljubavi možete uživati sa svojim najdražim ljudima u svojim domovima”, rekla je Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnica Magnolia.

A malo Magnolijine slatke čarolije, po kojoj su poznati, ovog Božića darujemo vam i mi! Imate priliku osvojiti raskošan Magnolia Box s najfinijim božićnim kolačima, zbog kojih, sigurni smo, nećete ni imati potrebu upaliti pećnicu kod kuće.

Journal.hr x Magnolia slastice giveaway

Za 22. dan Adventa pripremili smo vam 3 slatka Magnolia Boxa, sa svim blagdanskim slasticama koje volimo. Sve što morate napraviti kako biste ih osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @magnoliaslastice Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 21. prosinca 2020. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti 3 dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori