Journal.hr adventsko darivanje: Dita dioptrijski okviri

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana, sve do kraja godine, moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite drugi poklon u kalendaru – Dita dioptrijske okvire iz Ghetaldusa

Jedan od najtraženijih brendova u Ghetaldusu posljednjih je godina američki brend sunčanih naočala i dioptrijskih okvira Dita. Riječ je o modnom imenu koje se danas smatra ultimativnim simbolom kvalitete u izradi sunčanih i dioptrijskih naočala, a uz kvalitetu ide i originalan i pomalo odvažan dizajn, kojim se Dita naočale i okviri izdvajaju iz mase drugih.

Journal.hr x Ghetaldus giveaway

Drugi dan Adventa odlučili smo vam uljepšati upravo dioptrijskim okvirima brenda Dita, u trendi mačkastom stilu i boji koja se savršeno uklapa u ovu sezonu, ali i u niz odjevnih kombinacija i modnih stilova.

Ghetaldus je za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremio Dita dioptrijske okvire. Sve što morate napraviti kako biste ga osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @ghetaldus.optika Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 1. prosinca 2020. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Objavu dijeli ◇ᴊᴏᴜʀɴᴀʟ (@journal.hr)

Update: Sretna dobitnica Dita dioptrijskih okvira je @nikolina__ivankovic. Čestitke!

Foto: Marija Laća

0