Journal adventsko darivanje: Zaks naušnice

Journal adventsko darivanje: Zaks naušnice

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 28. poklon u kalendaru – Zaks naušnice

Osvojite Zaks statement srebrne naušnice u pozlati s kojima ćete oduševljavati ove blagdane! Ove naušnice će sigurno podići svaki outfit, bila to klasična bijela košulja za dnevni outfit ili mala crna haljina za večernji outfit. Vjerujemo kako će naušnice svojim dizajnom plijeniti pažnju na svakom božićnom domjenku, a njihov sjaj pristajat će i novogodišnjoj proslavi! Nemojte propustiti ovaj giveaway i zablistajte ove blagdane sa Zaks pozlaćenim naušnicama!

Proizvod se može kupiti u Zaks poslovnicama u putem web shopa na linku.

Journal x Zaks giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja.

Update: Sretna dobitnica je @pdgmarina – čestitke!

Ovaj giveaway je završen 27. prosinca 2021.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori