Journal adventsko darivanje: adidas by Stella McCartney torba za teretanu i boca za vodu

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 27. poklon u kalendaru – adidas by Stella McCartney torbu za teretanu i bocu za vodu

TORBA ZA TERETANU ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

Ova adidas by Stella McCartney torba za teretanu pomaže vam da stignete sa stilom i sa svim stvarima koje trebate. Prostrani dizajn ima dovoljno mjesta za vašu odjeću za vježbanje i promjenu odjeće za poslije. Cipele možete držati odvojeno s vrećicom iz ovog kompleta. Ovaj proizvod izrađen je od Primegreen recikliranih materijala visokih performansi. 

BOCA ZA VODU ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY 

Boca vode je neophodna. Hidratacija je ključna. Ova adidas by Stella McCartney boca ipak nadilazi nužnost. Odraz je stila. Metalna kopča omogućuje vam da je zakačite na torbu – jer print zebre je tu da se vidi. (I osigurava da je boca uvijek nadohvat ruke.) 

 Artikli su dostupni u adidas Store Ilica i adidas Store CCO Split 

Journal x adidas giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @adidaswomen Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 26. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @_dabrovic_ – čestitke!

Foto: Marija Laća

2