Journal adventsko darivanje: Veliki poklon paket Jeruzalem Ormož vina i čaša za vino

Journal adventsko darivanje: Veliki poklon paket Jeruzalem Ormož vina i čaša za vino

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 23. poklon u kalendaru – Veliki poklon paket Jeruzalem Ormož vina i čaša za vino

Vinarija Jeruzalem Ormož za vas je pripremila veliki poklon paket svojih najboljih vina, kao i čaše za vino iz kojih ćete uživati u njihovim vrhunskim sortama.

Muškatna penina

Pjenušavo vino Muškatna penina je čest odabir ljubitelja slađih, aromatičnih i trendi pjenušavih vina. Proizvedeno je po charmat postupku iz sorte muškat ottonel. Muškatna penina je osvježavajuće, živahno, laganije pjenušavo vino s ostatkom šećera, koje očarava svojom karakterističnom aromom muškata. Poslužite ga idealno kao aperitiv, a potražite ga u trgovinama Spar, Plodine, Konzum, Vrutak, Tommy, KTC, TP Varaždin.

Muškat ottonel

Muškat ottonel je slatko vino kojeg karakterizira svježina i predivna arome muškatnog oraščića. Čini idealnu ravnotežu između slatkoće i lakoće koju osigurava niži udio alkohola. Odlično se slaže s desertima, ali možete ga ponuditi i samostalno. Potražite ga u trgovinama Plodine i KTC, Vrutak. Muškatnu peninu i Muškat Ottonel potražite u SPAR trgovinama u posebno dizajniranom pakiranju idealnom za poklon koji će oduševiti sve ljubitelje muškata.

Zlatna linija

Zlatna linija Jeruzalem Ormož vina dizajnirana je za posebne blagdanske prigode. Potražite Sauvignon, Sivi pinot, Traminac & rumeni muškat koji će se savršeno sljubljivati sa svim blagdanskim delicijama koje ćete pripremati za svoje goste. Zlatnu liniju potražite u trgovinama Spar, Konzum, Vrutak, KTC.

Journal x Jeruzalem Ormož giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @jeruzalem_ormoz_hr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 22. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @jaenanisamtvojsin – čestitke!

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori