Journal adventsko darivanje: Queens Desires jumbo deka

Journal adventsko darivanje: Queens
Desires jumbo deka

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 38. poklon u kalendaru – Queens Desires jumbo deku

Otkako su zaživjele kao trend u interijerima, ne možemo se zasititi genijalnih jumbo deka! Osim što su vrlo efektan detalj na fotografijama, volimo se sklupčati pod njih i uz omiljeni topli napitak uživati u serijama i filmovima cijele zime.

Kako bismo i vama omogućili taj ultimativni zimski doživljaj, udružili smo snage s domaćim brendom Queens Desires, koji vam poklanja jednu predivnu jumbo deku sa svojim potpisom!

Ova prekrasna, velika, udobna i super mekana deka u sivoj boji unijet će dašak cozy glamura u vaš dom. Izrađena je od super kvalitetne merino vune, a njena naročita posebnost leži u tome da je 100% ručni rad, što znači da je unikatna i da je u nju uloženo mnogo truda i ljubavi.

Journal x Queens Desires giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @queenstangleddesires Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 6. siječnja 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @brunalfier – čestitke!

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori