Journal adventsko darivanje: Poklon paket polugotovih jela Brzo&Slasno by Fluxus

Journal adventsko darivanje: Poklon paket polugotovih jela Brzo&Slasno by Fluxus

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 31. poklon u kalendaru – veliki poklon paket polugotovih jela Brzo&Slasno by Fluxus

Brzo&Slasno by Fluxus je brend premium zamrznutih proizvoda, čija je receptura osmišljena u suradnji s vrhunskim hrvatskim chefovima. Proizvodi su pripremljeni prema tradicionalnim hrvatskim recepturama i vrhunske su kvalitete. Dostupni su u manjim premium dućanima i u velikim lancima – Konzumu, Intersparu, Plodinama i Tommyju

Neki od proizvoda su spring rolice, viška pogača, komiška pogača, soparnik, štrukli, punjene palačinke, a sve ih možete pronaći u velikom poklon paketu Brzo&Slasno by Fluxus, kojeg vam danas darujemo na Journalu.

Ovaj veliki paket proizvoda idealan je za velika okupljanja, pogotovo onda kada ne želite utrošiti cijeli dan na pripremu velikih količina hrane, a opet želite imate fine domaće proizvode na stolu. Osim toga, svi su zamrznuti u manja pakiranja i mogu se pripremati po potrebi.

Journal x Brzo&Slasno by Fluxus giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @fluxus_horeca_foodfactory Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 30. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @lilla.bu – čestitke!

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori