Journal adventsko darivanje: Mona kožna jakna

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 29. poklon u kalendaru – Mona kožnu jaknu

Kada je riječ o kvalitetnim kožnim jaknama koje će trajati cijelu vječnost, u regiji nema većeg autoriteta od poznatog srpskog modnog brenda Mona, koji već nekoliko godina uspješno posluje i u Hrvatskoj.

Mona se kroz godine specijalizirala za vrhunske odjevne komade izrađene od najkvalitetnije kože, pa ćete na stranici brenda tako pronaći cijelu jednu kolekciju posvećenu koži, a uz sami materijal prve klase, tu je i promišljen dizajn, zbog kojeg svaki od Mona komada pristaje kao saliven osobi koja ga nosi izgleda poput milijun dolara.

Kako biste i sami dobili dojam zašto su Mona kožni komadi toliko genijalni za nositi, udružili smo snage s brendom i darujemo vam jedan istinski klasik – Mona kožnu jaknu u crnom laku. Cijena joj iznosi 3.439,00kn, a u izradi jakne korištena je samo najkvalitetnija prirodna koža visoke izdržljivosti.

Journal x Mona giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @mona_official_page Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 28. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitica je @mara_tina – čestitke!

Foto: Marija Laća

1