Journal adventsko darivanje: Kobali zimski šešir

Journal adventsko darivanje:
Kobali zimski šešir

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 35. poklon u kalendaru – Kobali zimski šešir

Gotovo ne postoji zagrebačka dama koja ne posjeduje barem jedan Kobali model šešira. U usporedbi s prijašnjim vremenima, proces izrade šešira nije se puno promijenio jer se i dalje sve izrađuje ručno, baš kao i prije 100 godina. Kako je svaki šešir unikat i pravo umjetničko djelo, cjenovno odskače od industrijskih kolekcija, što klijente ne sprječava da se u Kobali stalno vraćaju po šešire.

Stalna klijentela obožava otmjene Kobali šešire među kojima prednjači klasika, a često im strani kupci dolaze u salon po unikatni model šešira. Nakon odlaska Nade Kobali koja je učinila Kobali salon jednom od najposjećenijih modnih adresa u Zagrebu, obiteljski posao nastavila je njena snaha i dizajnerica šešira Marina Kobali – ona je i za ovu zimu kreirala selekciju vanserijskih šešira koji baš nigdje neće proći nezapaženo i bez komplimenata.

Jedan Kobali zimski šešir imate priliku osvojiti i vi – i to po vlastitom ukusu, stilu i izboru!

Journal x Kobali giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja koji će u Kobaliju izabrati željeni model, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @hatsbykobali Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 3. siječnja 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori