Journal adventsko darivanje: dr. Grandel set kozmetike

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 32. poklon u kalendaru – dr. Grandel set kozmetike koji uključuje 5 proizvoda

dr. Grandel je profesionalna kozmetika s prirodnim aktivnim sastojcima. Riječ je o njemačkoj kozmetičkoj liniji koja ima 80 godina dugu tradiciju i koja je u 80 godina svojim razvojem i brojnim inovacijama zaslužila povjerenje potrošačica diljem Europe. U moć ove kozmetike uvjeriti se možete i u Hrvatskoj, a mi smo vam u suradnji s brendom odlučili darovati dr. Grandel set kozmetike koji uključuje 5 proizvoda.

Purigel

Gelni čistač za lice iz feel fresh linije za sve tipove kože.

Hyaluron Moisture Flash

Koncentrat aktivnih sastojaka za dubinsku, intenzivnu hidrataciju.

Vitamin Infusion Serum

Vitaminska infuzija za vađu kožu!
pročišćavajući serum s kompleksom „Vitamin B Episome“ -vitamini B3 (niacinamid), B5 (pantenol) i B7 (biotin) te vitaminom C.

Hyaluron Refill Night

Noćna krema s hijaluronskom kiselinom za intenzivnu hidrataciju.


AminoGran Immun

S originalnom recepturom od 7 aminokiselina, 7 vitamina i 7 minerala za vaš imunološki sustav. Za netaknut imunološki sustav. Visoko dozirano – snažno – pouzdano, s odabranim aminokiselinama, vitaminima i mineralima.

Više o njima doznati možete na službenoj web stranici i webshopu.

Journal x dr. Grandel giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dr.grandel_hrvatska Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 31. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @ivagalijan – čestitke!

Foto: Marija Laća

1