Journal adventsko darivanje: Đardin božićno drvce u tegli, vijenac, buket i mini bor

Journal adventsko darivanje: Đardin božićno drvce u tegli, vijenac, buket i mini bor

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 21. poklon u kalendaru – Đardin blagdansku kolekciju “Slavimo zajedno”

Đardin vam daruje blagdansku kolekciju “Slavimo zajedno”. Light motiv kolekcije su gipsofila kojom se doziva snijeg i najmirisniji eukaliptus koji je stigao ravno s juga Jadrana.

Kolekciju čini mirisni vijenac dobrodošlice, mini bor u kutiji s mašnom, trajni božićni buket s mekanim pamukom, blagdanska čestitka s custom made ilustracijom i božićno drvce u tegli koje će nekome upotpuniti blagdansku čaroliju. 

Uz Đardin, rastimo i slavimo zajedno!

Proizvodi se mogu kupiti na adresi – Prilaz Gjure Deželića 89, Zagreb.

Journal x Đardin giveaway

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @djardin.hr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 20. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @matejabertovic – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori